Workshop Micro-dosering

WORKSHOP MICRO-DOSERING & INTEGRATIE

We can heal our-self

Heb je gehoord over micro-dosing? Welnu, nu is er een natuurlijke, wettelijke, veilige methode. Leer hoe u zich beter kunt voelen, minder las van stemmingswisselingen, fysiek meer energie, verbeterde slaap, meer energie kunt krijgen, uw concentratie kunt verbeteren, uw creativiteit kunt verbeteren, uw humeur kunt balanceren, kunt ontspannen en gemakkelijker kunt slapen. Afname depressie, verbeterde concentratie en helderder, verbinding voelen met mensen om je heen (geliefde, familie, vrienden, collega’s) bewustere keuzes maken met betrekking gezondheid en welzijn, meer openheid en toegankelijkheid, stoppen met verslavingen,

Micro-dosing is het nemen van psychedelica in doseringen die veel lager zijn dan wat vereist is voor een trip of high. Zo ervaart men lichtere effecten met meer gerichte voordelen. Bij micro-doseren is het de bedoeling dat de ervaring sub-perceptueel is. Je zou niet het gevoel moeten hebben dat je een psychedelicum hebt genomen. Hierdoor ervaar je veel van de voordelen, terwijl je nog steeds op een normale manier blijft functioneren. Microdoses fungeren als veilige en effectieve “prestatieverbeteraars” op vele gebieden, van studeren tot sporten en van het sturen van emotionele situaties tot spirituele activering.

We zullen ons concentreren op informatie en integratie terwijl we deze opwindende nieuwe methode van zelfgenezing onderzoeken.