Trauma Release & Breathwork

TRAUMA RELEASE & BREATHWORK

adem
A journey trough our hills and valley's of our soul

Lijd je aan onredelijke angsten? Kun je je slecht concentreren? Heb je nare dromen? Ben je op ongepaste momenten zomaar geïrriteerd? Heb je sterke neiging om je af te reageren? Voel je je niet aanwezig in je lichaam? Lukt je leven niet (meer)? Ben je somber? Geen zin meer?

“Als je vindt dat je leven anders mag, moet je bereid zijn om er iets aan te doen.” Soms moet je gewoon een vrije val aandurven…. om erachter te komen, dat je kan vliegen!!

Als je op zoek bent naar een diepere betekenis en richting in je leven, vrijheid van het trauma of emotionele bagage uit je verleden, verlichting van chronische fysieke aandoeningen en / of een groter gevoel van liefde en verbondenheid in al je dagelijkse omgevingen met alle mensen die je ontmoet , dan is een Trauma Release Breath Meditatie misschien wel de katalysator die je zocht.

Ademhaling opent de energiekanalen in het lichaam terwijl ervaringen uit het verleden naar boven komen en worden vrijgegeven. Deze kunnen bestaan uit onderdrukte emoties, fysieke blokkades in het lichaam, beperkende overtuigingen en conditionering, ontsnappingspatronen en verslavingen.

De tijd die je bij inner-journey doorbrengt, stelt je in staat om de kracht van je eigen aangeboren genezingscapaciteit te benutten door geavanceerde ademhalingstechnieken die toegang krijgen tot diepere hoeveelheden levenskrachtenergie, waardoor je emotioneel, fysiek en spiritueel contact kunt maken met jezelf.

Tijdens een ademceremonie gebruiken we een diep geconnecteerde ademhaling om het lichaam op te laden en spanningsvelden te activeren die verband houden met niet geuite emoties of onverwerkte trauma’s. Op deze manier kunnen we door het lichaamspantser breken en mentale, emotionele en fysieke blokkades vrij maken.

Breathwork wordt gedaan met behulp van middelen en hulpmiddelen om je te begeleiden naar een krachtige integratie van spanning, pijn en diepgewortelde emotionele onderdrukkingen en trauma.

Verwacht diepe en krachtige veranderingen.