Spirituele ontwakening

SPIRITUEEL ONTWAKEN

spiritueel ontwaken INNER-JOURNEY
Een stapsgewijs proces om toegang te krijgen tot oneindige wijsheid

Tijdens een inner-lijke reis ontdek je diep begraven emotionele blokkades die je in het leven hebben tegengehouden. Je zult ook onderdrukte cel herinneringen vrijgeven die mogelijk de hoofdoorzaak zijn geweest van lichamelijke ziekte of emotionele sluiting.

Als je worstelt met een fysieke kwestie of emotionele uitschakeling, kan de Journey Intensive helpen. Of misschien heb je het gevoel dat er meer is in het leven en je niet je volledige potentieel gebruikt. Als je het gevoel hebt vast te zitten en niet in staat bent om de verandering te maken die je nodig hebt, zal het Journey Intensive seminar je helpen om de oorzaak te achterhalen van wat je op elk niveau tegenhoudt – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

*In je kinderjaren heb je heel veel emoties ingeslikt, deze emoties zitten in jouw lichaamscellen.

*Voel je je onzeker en heb je geen zelfvertrouwen of eigenwaarde? Geen vertrouwen meer in je lichaam of in de toekomst?

*Voel je je eenzaam, down, verdrietig en zit jouw gevoel op slot?

*Rouw je omdat jouw lichaam niet meer zo functioneert als vroeger of omdat je iemand verloren hebt?

*Zit er heel veel boosheid in jou? Op wie of wat ben je boos?

*Heb je altijd sterk moeten zijn en was er geen ruimte voor jouw emoties?
*Wie luistert er nu naar jou?

*Ben je zo moe omdat je altijd voor een ander zorgt. Wie zorgt er nu voor jou?

Misschien is je zelfvertrouwen helemaal verdwenen of kon je jouw verdriet, angst, pijn en eenzaamheid niet uiten, wilde je steeds zorgen om maar gezien te worden, mocht je niet boos zijn of heb je altijd sterk moeten zijn? Hierdoor leef je nu volgens een bepaald patroon, want je weet niet meer anders. Maar klopt dit nog wel voor jou? Of wil je het verleden loslaten en eindelijk de dingen zeggen die je nooit hebt kunnen zeggen zodat jij je weer blij, vrij en gelukkig gaat voelen.

Wie ben je werkelijk?

Als ervaren Journey Practioner help ik jou om te gaan voelen waar jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde verdwenen is zodat je dit los gaat laten en jij weer volledig in zelfvertrouwen verder kunt.

Ik help je graag om in alle veiligheid jouw verdriet, pijn en eenzaamheid te uiten zodat jouw gevoel weer gehoord en gezien wordt.

Hoe zou het voor jou voelen als jouw boosheid gehoord en gezien wordt en daarna door vergeving uit je lichaam gaat?

Zou het niet fijn zijn als je jouw muur gaat afbreken, je niet meer sterk hoeft te zijn, dat jouw angst, onmacht, weerstand gezien wordt waardoor jouw gevoel er ook toe doet. Dat je hulp mag vragen, want samen sta je sterk.

Hoe zou het voelen als jij door een Journey in jouw rouwproces acceptatie, vrede en rust zou krijgen?

We gaan samen op zoek naar wat jouw lichaam je te zeggen heeft.

Vanuit zelfvertrouwen ga jij verder waardoor jij beter met je (ex)ziekte kunt omgaan en de juiste keuzes gaat maken.

Jouw gevoel it niet meer op slot, je merkt dat er weer naar jou geluisterd wordt omdat jij iets bij jezelf hebt opgelost.

Jouw moeheid verdwijnt, je krijgt weer energie omdat je weer voor jezelf zorgt.

Jouw boosheid is verdwenen doordat jij eindelijk hebt kunnen zeggen wat je nooit hebt kunnen zeggen.

Je hebt jouw angst, onmacht, weerstand losgelaten, jouw gevoel weer herkend waardoor jij weer open bent en je merkt dat je nu ook hulp kunt vragen. Vanuit acceptatie ga je rust en vrede krijgen waardoor jouw rouwproces de kans krijgt om te helen.

Het is mijn missie als jij emotionele of fysieke klachten hebt, ziek bent, kanker hebt, ook als je al genezen bent, om jou en jouw naaste omgeving te helpen om angst en verdriet los te laten waardoor er weer vertrouwen komt met meer energie en rust.

Ben jij bereid om in jezelf te gaan kijken?

Wanneer jij een Journey gaat maken zal je merken dat je vanbinnen weer de zon gaat voelen. Het is zo´n mooi cadeau aan jezelf. Je maakt je rugzak leeg die op jouw levensweg is gevuld. Volledig vanuit vrijheid leven zoals jij wilt leven. Je komt terug bij wie jij in werkelijkheid bent waardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden.

De Journey werkt zeer intens, zowel op emotioneel als op cellulair en DNA-niveau. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs o.a. door Candice Perth dat het geheugen niet alleen in onze hersenen zit maar ook in onze lichaamscellen is opgeslagen.

Zo is het nu bekend dat herinneringen aan emotionele gebeurtenissen zich kunnen vastzetten in de eiwitstructuren van onze cellen. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. De structuur van water verandert door positieve en negatieve emoties. (zie blog Masaru Emoto)

Emoties geven een chemische reactie in je lichaam.
Deze reactie wordt onbewust opgeslagen in jouw lichaamscellen.
Hierdoor kunnen je cellen veranderen waardoor je vastloopt of zelfs ziek wordt.

De cellen in je lichaam vernieuwen zich steeds. Kijk maar eens als je in de zomer een mooie bruine kleur hebt. Na 3 à 4 weken is de kleur weer verdwenen omdat de cellen van je huid zijn vernieuwd. Je oogcellen doen er bv. 2 dagen over, de cellen van je maag 4 dagen en de cellen van je lever 6 weken. Zo vernieuwt ieder lichaamsdeel zich en na een jaar ben je helemaal nieuw.

Hoe kan het dan dat je nog steeds vastloopt of dat je ziek bent geworden? Je oude cellen met de emoties erin programmeren zich op de oude manier naar je nieuwe cellen omdat ze niet beter weten en dus verandert er niets. Door in een Journey de emoties opnieuw te beleven en ze daarna los te laten door vergeving, maak je jouw cellen weer schoon en programmeren ze zich ook schoon naar je nieuwe cellen. Hierdoor spreek je het zelfhelend vermogen van je lichaam weer aan.

Brandon Bays de grondlegster van de Journey heeft, op basis van deze kennis, een therapievorm ontwikkeld waarmee zij zichzelf genas van een levensbedreigende tumor in haar buik.

In een Journey ga je jezelf bevrijden van oude emotionele blokkades en hun lichamelijke en emotionele gevolgen.

In je kinderjaren heb je vaak veel emoties ingeslikt en hierdoor heb je je onbewust veel aangeleerd, bv. dat je altijd sterk moet zijn, of juist niet sterk, je emoties niet kunt uiten, dat je bang bent of je soms zelfs slachtoffer voelt. Je denkt dan later dat dit zo hoort. Je weet niet meer anders en je leeft volgens een bepaald patroon.

Ook krijg je DNA van je ouders en grootouders mee en daarmee ook hun emoties. Door deze emotionele en lichamelijke blokkades vul je jouw rugzak steeds meer en wordt hij steeds zwaarder.

In een Journey ga je eindelijk zeggen wat je nooit hebt kunnen zeggen. Je gaat jouw verdriet, boosheid, angst, onmacht, onzekerheid en teleurstellingen uitwerken en loslaten. Ook de patronen/overtuigingen die je bent gaan leven. Je gaat ontdekken waar deze emoties, patronen en overtuigingen zijn ontstaan en wie hier mee te maken hebben gehad. Je maakt je rugzak leeg waardoor je jouw lichaam weer gaat ondersteunen.

Je gaat op reis in jezelf. In een Journey zit je in een stoel met je ogen dicht, het lijkt op een meditatie maar het is ook een heel wakker bewustzijn terwijl je toch geen benul van tijd hebt. Je kunt ook ieder moment uit de reis stappen.

De Journey werkt op een heel diep niveau.

Het brengt je terug naar je eigen Ik, naar dat deel van jou wat pure liefde is, naar jouw waarheid, jouw kracht en vrijheid, waardoor je diep transformerende inzichten krijgt en het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden.

Je lost iets bij jezelf op en daardoor verandert alles in en om jou heen.

Je gaat weer meer energie en vertrouwen in je lichaam krijgen, je ontdekt dat je hulp mag vragen waardoor je weer rust, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgt want jij gaat weer voor jezelf staan.

De Journey kan heel goed gecombineerd worden met andere alternatieve of medische behandelingen in het reguliere circuit maar vervangt ze niet. Bij klachten raad ik je ook altijd aan om een arts te raadplegen.

Vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid kun jij je eigen weg naar gezondheid kiezen. Ik hoop vanuit mijn hart dat de reguliere geneeskunde en de Journey ooit mogen gaan samenwerken.

MAAK JE INTUÏTIE OPNIEUW WAKKER … HET KOST ALLEEN WAT BEGELEIDING.

“De tijd voor het helen van oude patronen en vastzittende energie is nu. Zelfliefde wacht erop ontdekt en ontwaakt te worden. Het is de sleutel tot genezing.”