Spirit of Sananga Healing

DERDE OOG HEALING MET SANANGA

Queen of the Forest

De “Derde Oog Healing” is een combinatie van een Healing op het derde oog (pijnappelklier)
en een chakra-aura Healing van het voorhoofd- en kruinchakra.

Deze prachtige Healing combinatie is een compleet pakket dat ervoor zorgt dat dit heldere kanaal en het energieveld op dit niveau wordt opgeschoond en wordt geactiveerd om de universele energie/informatie vanuit het Hogere Zelf (beter) te ontvangen.

De pure spirit van Sananga ondersteunt een diepe reiniging van geblokkeerde energieën op emotionele, fysieke en spirituele niveaus. 
Sananga kan uw energieën in evenwicht brengen en vergroten, en de wortels van uw ziekten en blokkades vinden,
leidend tot een volledig evenwicht, focus en gemoedsrust.

Bovendien zullen de druppels uw spirituele visie en bewustzijn vergroten en uw vermogen om de intenties van anderen te lezen vergroten.

Sananga vergroot ook je lange afstandsvisie, wat belangrijk is voor visualisaties en voorspellingen van de toekomst. Afgezien hiervan worden de druppels ook gebruikt voor het genezen en verbeteren van een breed scala van oculaire problemen zoals bijziendheid, diepte en kleurperceptie, definitie van beelden en nauwkeurigheid van detectie. Bovendien is dit magische medicijn aangewezen in gevallen van ernstige oogziekten, zoals glaucoom, staar en blindheid. Omdat deze druppels zulke krachtige effecten op uw visualisatie kunnen uitoefenen, worden ze ook vaak toegepast vóór of tijdens andere plantceremonieën, om visualisatie en spirituele inzichten te vergroten. Hoewel Sananga beroemd is vanwege de effecten op zicht en visualisatie, wordt dit medicijn beschouwd als een inheems remedie voor alle doeleinden.

Sananga wordt gebruikt om de visie te verbeteren en onze connectie te versterken met spirituele rijken en om ons derde oog te openen. Het helpt ook om onze pijnappel klier te activeren en te ontkalken en helpt het ons tegen negatieve energie. Met de juiste intenties ‘wist’ het dat, wat op het netvlies staat gebrand. Letterlijk kan ik je uit eigen ervaring vertellen, zowel als in gevoel als op spiritueel niveau.

Het activeert en ontwaakt innerlijke visioenen, lucide dromen en creëert meer bewustzijn in je slaap en droomstaat. Het verhelderd je lichaam, geest en complete energieveld/aura met een zeer puur wit licht. Wanneer de druppels worden toegediend, zal dit in het begin intens prikken wat snel afzakt. Dit gevoel duurt enkele minuten en je kunt gewoon blijven waarnemen.

De sessie duurt een uur en kost 80 euro

Sananga wordt altijd tijdens een Ayahuasca ceremonie gratis door ons gegeven.