De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen

De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen

De geweide reis

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, of zoiets. Dit gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten, zoals depressie en migraine, slaapstoornissen, verslavingen, onverklaarbare pijn in het lichaam.

Ayahuasca helpt de hoeveelheid serotonine te verhogen.

AYAHUASCA
De sleutel die de poort opent

Ayahuasca kan je geest bevrijden van stress, depressieve gevoelens, storende gedachten en zelfs van trauma’s. Dingen die je vanuit je verleden onbewust belemmeren in het nu, kunnen naar voren komen tijdens een ceremonie. Deze onbewuste, beladen emoties kunnen dan worden herbeleefd, verwerkt en losgelaten.

De diepe innerlijke reis die je maakt onder invloed van Ayahuasca is voor velen de sleutel gebleken die de poort opent naar het onderbewuste. Ayahuasca laat je tijdens de reis zien wat voor jou belangrijk is.

Natuurlijk kun je voor de ceremonie met vragen zitten, maar dat betekent niet dat ze hoe dan ook ‘behandeld’ worden. Ayahuasca brengt dat naar boven wat op dat moment van belang is, en waar je onderbewuste en jouw ziel op zoek naar is.

De manier waarop je naar jezelf, naar anderen en naar de wereld kijkt, kan in positieve zin spectaculair veranderen na één of meerdere Ayahuasca ceremonies.

Je staat krachtiger en bewuster in het leven. Oude problemen en negatieve gedachten patronen zullen minder op de voorgrond staan of zelfs helemaal verdwijnen. Er ontstaat ruimte waardoor je meer uit je leven kunt halen en meer kunt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *