Psychische rijkdom van onze zesde zintuig

Psychische rijkdom van onze zesde zintuig

Het zesde zintuig hebben we allemaal. Maar wat is dat eigenlijk?

We hebben allemaal een zesde zintuig in staat om ons te begeleiden langs de paden die we moeten afleggen, zelfs wanneer we wegen hebben genomen die we ongemakkelijk vinden, we hebben de kracht om signalen te zien die onze transit vergemakkelijken, inclusief het aangeven van nooduitgangen.

Voor dit zesde zintuig, noemen we het gewoonlijk intuïtie, het is een deel van ons, net als ons gezichtsvermogen of onze reuk, maar velen van ons neigen ernaar het te negeren.

We zijn misschien niet gewend aan iets dat we niet begrijpen dat ons naar één plek duwt, ons van een ander verwijdert, ons op een bepaald moment tot zwijgen brengt of ons zonder duidelijke reden terug laat keren.

We hebben de neiging om niet voldoende gevoeligheid te hebben voor wat niet van de rede komt en kan niet worden uitgelegd onder de gebruikelijke voorwaarden.

Dat is de reden waarom we vaak doen alsof we niets voelen en besluiten alleen de reden in overweging te nemen. En het is daar wanneer we de vermogens verliezen om naar die innerlijke leiding te luisteren.

De persoonlijkheid en het authentieke vertrouwen van Einstein in zijn werk is een geweldig voorbeeld van het zesde zintuig. Soms hoef je iets niet te zien of aan te raken om het te geloven. Niemand hoeft je bijvoorbeeld aan te tonen dat de weg die je voelt, de juiste is.

Want jij kan het voelen. Je hoeft geen boek te raadplegen om te weten dat je graag ziet en graag gezien wordt. Want je hart vertelt het jou. Je intuïtie vertelt het jou.

Het is gewoon een tijd om de geest (ego) de mond te snoeren en om ons heen te kijken met de ogen van het hart. Het zal je naar een meer bevrijdende en bevredigende weg leiden. Want uiteindelijk heeft het verstand altijd gelijk. Maar intuïtie maakt zelden fouten.

Wil jij je zesde zintuig ontwikkelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *