Truffel Healing

Magic Mushroom Therapie

Wees welkom in ons Magische Mushroom Paradijs!

Psilocybine-paddenstoelen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en worden onderzocht als een moderne behandeling voor een reeks psychische gezondheidsproblemen, zoals stress, verdriet, depressie, angst, verslaving, negatief zelfbeeld en PTSS.

Studies tonen aan dat ze de psychologische gezondheid op de lange termijn kunnen verbeteren, een blijvende persoonlijkheidsverandering kunnen creëren, waardoor mensen rustiger, gelukkiger en ruimdenkend worden. Hun gebruik hangt samen
met lagere niveaus van psychische aandoeningen.

Onderzoek toont aan dat slechts een enkele dosis Psilocybine angst en depressie gedurende zes maanden of langer kan opheffen. Ze kunnen effectief zijn bij stoppen met roken en helpen bij relatietherapie. Ze helpen niet alleen mensen met psychische problemen, maar ook mensen die al goed zijn in het verbeteren van hun leven.

Paddenstoelen kunnen een gevoel van ontzag opwekken in de wereld en kunnen op betrouwbare wijze een mystieke
of spirituele ervaring oproepen.

In Magic Truffels zit de werkzame stof Psilocybine, deze niet verslavende stof wordt in het lichaam omgezet in Psilocybine, die de belangrijkste kruispunten in je hersenen stil legt en de verstandelijke over controle vermindert. Onbewuste kennis wordt bevrijd en komt beschikbaar en brengt je in aanraking met emoties, levenslessen, toekomst en verleden.

In ons onderbewustzijn liggen allerlei verdrongen pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen opgeslagen. Op het diepste niveau liggen ervaringen opgeslagen die te maken hebben met geboorte en dood. Je kunt eventueel geconfronteerd worden met deze thema’s.

De innerlijke reis zal zich in golven ontvouwen en brengt je meestal een combinatie van magische eenheidsgevoelens, fijne emoties (blijdschap en lachen) maar kan je ook je blinde vlekken, rigide mentale concepten en pijnlijke ervaringen laten voelen/zien. Een reis brengt je vaak een afwisseling van je lichte en schaduwkanten. Zo krijg je diepere inzichten en kan er heling plaatsvinden.

Niemand kan je die wijsheid aanreiken en trauma’s of pijnlijke emoties oplossen die in jezelf besloten zit! Psilocybine-paddenstoelen kunnen het onderbewuste en het bovenbewuste openen.