Kambo

Sacred Kambo Healing

Immunity- Boosting Medicine

Kambo is een medicijn welke komt van de afscheiding van de grote boomkikker, de Phyllomedusa bicolor. Dit traditionele amazone medicijn wordt tijdens een krachtig reinigingsritueel in een ceremonie gebruikt die zowel op een fysiek, spiritueel, emotioneel en energetisch niveau. Een diepe heling voor lichaam, geest en Ziel. Het reinigt niet alleen het lichaam van giftige stoffen, slechte bacteriën en virussen, maar het helpt ook enorm bij het loslaten van oude emotionele en psychische blokkades.

Wanneer Kambo het lichaam binnengaat, opent de cel receptoren zodat het peptide in de cel wordt opgeslagen. Ze stimuleren de bijnierschors en de hypofyse, wat bijdraagt ​​aan een verhoogde zintuiglijke waarneming en verhoogd uithoudingsvermogen. Beide peptiden hebben sterke pijnstillende effecten, verbeteren het uithoudingsvermogen, verhogen de algehele fysieke kracht en versterken het vermogen om met pijn en stressvolle situaties om te gaan.

Ze kunnen de spijsvertering bevorderen en hebben een pijnstillend effect op mensen met nierkoliek, pijn als gevolg van perifere vasculaire insufficiëntie en kankerpijn. Dermorfine en deltorfine zijn krachtige opioïde peptiden die 30 tot 40 keer sterker zijn dan morfine en 40 keer sterker dan endogene b-endorfine.

Kambo dood schadelijke bacteriën en parasieten, zuivert het bloed en reinigt met name de lever, het centrale reinigingsorgaan van het menselijk lichaam. Zo worden veel kwalen uitgedreven, zoals allergieën, maag/darmklachten, hoofdpijn, diabetes, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.

Trauma’s, oude onverwerkte emoties, zelfs uit een vorig leven zijn opgeslagen als negatieve lage energie lagen in het lichaam. Steeds wordt er een diepere laag aangepakt. Alle labels die andere jou hebben opgelegd of die je jezelf hebt gegeven komen aan de oppervlakte en worden geheeld. Oude programmeringen die je het meegekregen bij jouw opvoeding en/of op school of in de maatschappij of in andere omstandigheden worden uit jouw hele wezen gehaald

Bij een Kambo ceremonie worden er eerst kleine gaatjes in de bovenste huidlaag gebrand (vaak in de bovenarm) met de punt van een gloeiend stokje. Via deze gaatjes komen de werkzame stoffen in het slijm van de kikker in de bloedsomloop, waarna het in de lymfe komt.

Het gevolg is een heftige fysieke en mentale detox: het lichaam wordt warm en het hart gaat sneller kloppen. Daarna volgt een enorme misselijkheid. Misselijkheid en braken zijn eerder regel dan uitzondering. Alle virussen, bacteriën, parasieten, zware metalen en andere ziekteverwekkers worden gedood en lichamelijk verwijderd.

Het hele proces vanaf dat de Kambo toegediend wordt, het ziek zijn met de bijbehorende misselijkheid (15 á 30 minuten),
tot aan de nawerking (het bijkomen), duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.