Therapieën

OVERIGE THERAPIEËN

aya3

Soms moet je de vrije val aandurven, om te zien of je kan vliegen

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, of zoiets. Dit gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten, zoals depressie en migraine, slaapstoornissen, verslavingen, onverklaarbare pijn in het lichaam.

Wil jij ook oude patronen verbreken en nieuwe wegen bewandelen. Het verlangen naar een nieuw gelukkiger en gezonder leven, krachtiger en bewuster leven, persoonlijke groei, anders willen omgaan met gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen?

Dan ben je bij Inner-Journey op het juiste adres.

Wij werken vanuit een holistische visie. Dat betekent dat wij lichaam en geest zie als onlosmakelijk met elkaar verbonden. Contact maken in het onder­­bewuste met de diepste oorzaken hiervan geeft zeer snel inzichten en lost deze problemen op. Deze aanpak van klachten leidt tot bewust­wording en activeert het zelf­­helend vermogen.

Holistisch staat voor alomvattend, kijkend naar het geheel, wat betekent de mens te zien op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Je kijkt niet alleen naar een klacht, maar naar het totaalbeeld. 

Wat voor fysieke klachten heb je? Wat zit er onder die fysieke klacht? Welke emoties ervaart je erbij? Welke gedachten of overtuigingen houdt je vast? Hoe zit je energetisch in je vel? Wat is de oorzaak van de klacht?. Vanuit al deze niveaus tezamen, en de niveaus specialistisch apart gezien, gaan wij de therapie afstemmen om weer in je kracht te komen en te helen, lichamelijk en geestelijk. 

Stress, vermoeidheid, somberheid of vage lichamelijke klachten hebben vaak meerdere oorzaken, en kennen soms een lange geschiedenis waar je je niet bewust van bent. We kijken naar je erfelijke aanleg, je karakter en de wisselwerking daarvan met wat je hebt meegemaakt in heden en verleden. Dit verbinden we met je gedachten en verlangens voor de toekomst. Wat heb jij nodig om met lichaam, ziel en geest te kunnen zijn wie je bent, in relatie tot je omgeving en de mensen om je heen? Je groeit naar een nieuwe balans in de vier dimensies van het bestaan: fysiek, persoonlijk, sociaal en spiritueel. Je gezondheid verbeterd en gevoelens van geluk en welbevinden nemen toe.

Waarom het werkt
Een ziekte die zich fysiek openbaart, heeft ook een psychische of geestelijke bron. Als op zielsniveau ergens een onbalans is zal die zich ook lichamelijk uiten. Wanneer we enkel naar de lichamelijke kant kijken, bestrijden we enkel de symptomen en niet de oorzaak.

Wij zijn opgeleid voor Ayahuasquero, Proces-therapie, Hypnotherapie, Regressie/reïncarnatietherapie, Voice Dialogue, Zennen en Soul Retrieval

Teven zijn wij gediplomeerd Aromatherapeute en werken wij met Ayurveda, Kruidenleer, Moxa-Therapie, Oorkaars therapie, Kleuren therapie, acupressuur en diverse oosterse en holistische massages. Ook werken wij met klankschaal en stemvorken.

Wij werken samen met een team van deskundigen.

Door beroep te doen en af te stemmen welke therapie er op dit moment voor jou geschikt is, 
kan je een beroep doen op het zelf genezend vermogen en zullen jou lichamelijke en fysieke klachten verdwijnen.

Met behulp van Ayahuasca en andere therapieën zal je innerlijke rust krijgen, zelfvertrouwen, kracht en je zal weer leren te genieten van het leven. En bovenal van jezelf en van het leven te houden. Bovendien zal het helpen bij jou spirituele ontwikkeling waardoor je inzichten krijgt van jou missie hier op aarde. De diverse therapieën leren je steeds diepere lagen van loslaten, vertrouwen, liefde en waarheid. Ze laten je ego patronen doorzien die je in het dagelijks leven belemmeren om voluit in waarheid te leven. 

In alle gevallen gaat er een uitgebreid intakegesprek vooraf aan de sessie.

In de intake maken we kennis met elkaar en bespreken we uitgebreid je voorgeschiedenis, je familiegeschiedenis, alles dat betrekking heeft op je klachten en/of therapiedoelen, enz.

Op deze manier kunnen we samen bekijken welke therapie het meeste baat heeft bij jou. De intake is geheel vrijblijvend en kost natuurlijk niks.  

Ben je nieuwsgierig naar welke therapie bij jou past. Bel of mail gerust.