Over ons

Over ons

Slider

“De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen. We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart,
een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, of anders. Dit gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten, zoals depressie en migraine, slaapstoornissen, verslavingen, onverklaarbare pijn in het lichaam.

Wil jij ook oude patronen verbreken en nieuwe wegen bewandelen. Het verlangen naar een nieuw gelukkiger en gezonder leven, krachtiger en bewuster leven,  persoonlijke groei, anders willen omgaan met gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen?”

Dan ben je bij Inner-Journey op het juiste adres.

De oprichtster van inner-journey is Sandra Lagerweij. Zij heeft meer dan 10 jaar intensief gewerkt met entheogene planten waaronder ook ayahuasca, kruidenmedicijnen, andere medicinale kruiden en aroma’s. Het is erg belangrijk dat een begeleider een lange tijd intensief heeft gedronken. Dit om zuiver en puur te worden. Tijdens deze zuiveringsperiode heeft zij begeleiding gehad van belangrijke en vooraanstaande sjamanen uit binnen en buitenland.

Sandra is daarnaast ook opgeleid tot procestherapeut. Procestherapie is een samengesteld therapeutisch instrument dat haar oorsprong heeft in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Hypnotherapie, Regressie/reïncarnatietherapie, Voice Dialogue, Zennen en Soul Retrieval. Tevens is zij ook lichamelijk traumatherapeut.

Sandra heeft duizenden uren ervaring in het helpen van mensen bij het integreren van hun ayahuasca-ervaringen als psychotherapeut. Door haar opgedane kennis in de afgelopen 15 jaar en vaardigheden is zij in staat om iemand op een juiste en veilige wijze te begeleiden, maar ook de juiste nazorg en ondersteuning te bieden.

“Ik voel mij bevoorrecht dat ik de laatste jaren met het heilig sacrament heb mogen werken en al zoveel mensen heb zien opbloeien en weer echt gelukkig heb zien worden. Ik kijk er enorm naar uit jou te mogen verwelkomen en verder te helpen op jouw levenspad”.


Teamleden:

Mijn naam is Sandra Lagerweij en ik organiseer diverse Ceremonies met een geweldig team professionals. Voor mij heeft Ayahuasca mijn leven compleet verandert. In iedere zin. Een 25 jaar jaren geleden begon ik allerlei fysieke klachten te krijgen. Na vele onderzoeken kreeg ik te horen dat ik de chronische darmziekte Crohn en de spierziekte Spondilartropathie had. Mijn leven en dat van mijn gezin ging door een rolocoster van emotisch, angst, verdriet en pijn. Diverse artsen, meer dan 20 operaties, medicatie, zelf een bijna dood ervaring konden me niet “beter” maken en het ging bergafwaarts met mij en mijn gezondheid. Ik had geen idee meer wie ik was, waar ik was, ik was mijzelf helemaal kwijtgeraakt en vond mezelf ook niet zo aardig meer.

Daar ik veel last had van bijwerkingen van de medicatie en was helemaal vervreemd van de wereld. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Ik en vooral mijn gezin gingen er allemaal aan onderdoor. Omdat ik veel bijwerkingen had van de medicatie ben in de alternative wereld gaan verdiepen. Ik werd gegrepen hierdoor en ben diverse opleidingen gaan doen om mijzelf terug te vinden en er heel veel van te leren. Deze mooie opleidingen waaronder Aromatherapie, Ayurveda, Kruidenleer, Moxa-Therapie, Oorkaars therapie, Kleuren therapie, acupressuur en diverse oosterse en holistische massages hebben ertoe geleid dat ik in 2007 mijn eigen instituut PurSan kon beginnen. Een instituut voor “Uiterlijke schoonheid en innerlijke kracht.

Helaas komt er een negatieve omslag in mijn leven en raak ik door het overlijden van mijn vader, mijn beste vriendin, mijn zus in hetzelfde jaar en een scheiding lichamelijk weer helemaal de weg kwijt.
Ik probeerde te overleven, maar mijn lichaam werkt niet meer mee…..Help!! Ik ga door, ook omdat mijn dochter Demi bij mij werkt en als ik omval, valt zij mee. Ik wil mijzelf niet verliezen, ik wil het mijn kinderen niet aandoen om niet meer de lieve mama te zijn, ziek, zwak, zo erg moe, misselijk, onzeker, boos op mijzelf en de hele wereld, radeloos, gestrest. Ik hou het nog een jaar vol, maar dan overlijdt mijn moeder en kom in een heftige Burn-out terecht. BAM, dan stopt je leven ook echt.

Dit was het moment dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Ayahuasca en Kambo. Er ging een wereld voor me open, ik kreeg contact met mijn innerlijke zelf en kon daardoor naar de kern van mijn problemen gaan. Ayahuasca heeft mij genezen van mijn ziektes. Ayahuasca heeft mij geholpen mijn problemen onder ogen te zien en op te lossen. Ik kon een beroep doen op mijn zelf genezend vermogen en mijn lichamelijke en fysieke klachten verdwenen.

Met behulp van Ayahuasca heb ik innerlijke rust gekregen, zelfvertrouwen, kracht en weer opnieuw geleerd te genieten van het leven. En bovenal van mezelf en van het leven te houden. Bovendien heeft het mij geholpen bij mijn spirituele ontwikkeling en het zien van mijn missie hier op aarde. De Ayahuasca leert me steeds diepere lagen van loslaten, vertrouwen, liefde en waarheid. Ze laat me mijn ego patronen doorzien die me in het dagelijks leven belemmeren om voluit mijn waarheid te leven. Veelal komt dat neer op angst. Angst om te falen, angst voor verlies, maar misschien nog wel het meest angst voor mijn licht. Want als er iets is dat de Ayahuasca mij steeds weer laat zien, is dat Liefde & Licht mijn geboortegrond zijn, zoals ze dat zijn van ons allemaal. En daarmee leert ze mij telkens weer te kiezen voor liefde in plaats van angst, me steeds weer over te geven aan het leven, aan wat is, en te vertrouwen op de fundamentele goedheid van het leven.

Mijn expertise ligt in transpersoonlijke psychotherapie, die diep respect biedt voor de spirituele, cognitieve, emotionele en fysieke aspecten van elke cliënt.

Ik deel graag mijn kennis met de wereld om je ziel en hart te openen. Samen met het fantastische en professionele team Inner-Journey, proberen we een verschil te maken in de wereld, omdat het begint met zelf genezing. Alleen dan zal de wereld de vruchten kunnen plukken. Alleen dan ervaar je zelfliefde, verlichting, gezondheid, geluk en rijkdom. En nog belangrijker, u kunt het opnieuw doorgeven.

Ga met ons mee op reis. Een reis naar de diepste kern van jezelf en ontdek wie je werkelijk bent. Met liefde en respect zullen we je handvatten geven om sterker in je schoenen te staan. Ontsnap jezelf van de zware last die je in de loop van de jaren met je hebt gedragen. Ontdek wie je echt bent !!

Liefs Sandra

kaya

Hoi ik ben Kaya Kayahuaska   )

Ik ben een Boxer van 4 jaar oud en heb in mijn korte leven al heel veel mensen mogen begeleiden tijdens hun reis, vol met  passie en liefde. Ik hoop ook jou te mogen begeleiden naar een nieuw begin van je nieuwe leven. De mooiste reis van je leven is immers de innerlijke reis…..

Ik ben een oude ziel, hooggevoelig en zit vol met pure liefde. Ik zal goed voor je zorgen en mijn positieve energie, waar nodig is tijdens het proces aan je geven. Als jij het even moeilijk hebt ga ik in de buurt liggen, of stiekem op het hoekje van je matras. Daar waar het nodig is loop ik met je mee naar het toilet en houd dan de wacht.

Van zakenman naar Milo – begeleider-coach

Dat is de transformatie die ik de afgelopen jaren doorgemaakt heb. Ik was zelfstandig ondernemer, succesvol, had alles wat mijn hartje begeerde. Een grote villa, Porsches, huis in het buitenland, vele vakanties, dure kleding……

Maar ik miste iets in mijn leven. Ik ben naar mijn innerlijke stem gaan luisteren, wat ik al vele jaren niet meer had gedaan. Negatieve externe invloeden heb ik losgelaten en ben daarmee tot heldere inzichten gekomen. Ik wilde mensen helpen, inspireren en begeleiden op weg naar persoonlijke groei en zelfrealisatie. Al jaren geleden merkte ik dat ik kon genezen met mijn handen. Ik wilde hierin verder. Dat leidde naar een diepgaande ontdekkingstocht in mezelf naar revitalisatie en heling. Een lange ervarings- en leerweg leidde me langs vele vormen van geneeswijzen. Ook Paddo’s, Kambo, Ayahuasca en andere plantenmedicijnen kwamen daarbij op mijn pad en leidden tot een grote opening van mijn bewustzijn.

Dat pad leidde steeds dichter naar de essentie van mijn leven; de zoektocht naar datgene waar het werkelijk om gaat in mijn leven, GEZONDHEID & LIEFDE. Het verlangen om dat door te geven, om anderen te helpen dat in zichzelf te ontdekken en te helen bleef bestaan. Vanuit die drang is mijn werk als lichaamsgericht begeleider van bewustwordingsprocessen ontstaan. Mensen helpen en begeleiden met behulp van Kambo & Ayahuasca is daar inmiddels een vast onderdeel van geworden. De helende werking van de plant, iedere keer weer verrassend en nieuw, blijft me verbazen en vervullen met ontzag en dankbaarheid.

Een reis met Ayahuasca kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je weer kunt genieten van het leven.

De afgelopen jaren stonden voor mij volledig in het teken van heling, loslaten en transformatie. Ik heb het geluk gehad met Ayahuasca in aanraking te zijn gekomen en heb inmiddels verscheidene reizen mogen maken. Mijn ontmoeting met Ayahuasca was voor mij een ongekend thuiskomen bij mezelf en is nog steeds een heel belangrijke leermeester op mijn eigen pad van ontwikkeling. Het heeft me een diep en zeer helder inzicht gegeven in wie ik ben en wat mijn bestemming is.

Xander Xam Mouthaan – begeleider-coach

Mijn eerste kennismaking met Ayahuasca was in 2011. Na meer dan 20 jaar volgen van cognitieve en lichaamsgerichte therapieën boorden de ceremonies met de medicijnplant een nieuwe laag aan op mijn levenspad. Sinds het afronden van de opleiding tot Ayahuasca Facilitator begeleid ik ceremonies op specifiek georganiseerde bijeenkomsten. Mijn visie is dat een tweedaagse bijeenkomst de minimale duur is om je diepgaand te verbinden met de kracht en boodschap de medicijnplant.

Volgens mij bepalen de zuiverheid, muziek, rituelen en meditatieve elementen de kracht van een ceremonie. Met m’n ceremonies hoop ik mensen te laten kennismaken met de lichtheid en zwaarte van het leven, de toevalligheden in het universum en het vertrouwen om te leven in eenheid.

De ervaring van de ceremoniële reis probeer ik begeleiden en te duiden middels onderdelen van NLP, Oneness, re-balancing, ademhalings- en hypnotherapeutische tools. Naast ayahuasca heb ik persoonlijk verdieping gezocht met kambo, bufo, rapé en holy mushrooms. Met het laatste entheogeen faciliteer ik ook ceremonies.

 

Oscar – begeleider-coach

Ik ben Oscar, 50 jaar en ben na een leven lang onderzoek, persoonlijke ontwikkeling en heling nu op het punt aanbelandt waarop ik al mijn kennis en ervaring kan inzetten om anderen te helpen. Sinds ik 4 jaar geleden in aanraking kwam met Ayahuasca is mijn proces in een stroomversnelling geraakt en heb ik meer inzichten, heling en een diepere connectie met mezelf, anderen en de wereld gekregen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Daarom is het een voorrecht om anderen te mogen helpen en begeleiden in hun processen en dit doe ik met passie, liefde en respect.

Nathalie – begeleider-coach

Drs. NW IJzerman-Emons is mijn volledige naam en titel. Ik ben opgeleid aan de Universiteit van Leiden als klinisch psycholoog en heb een master gedaan in intergenerationele contextuele psychotherapie en psychoanalytische groepstherapie.

Ik heb vele jaren ervaring met het reizen met enthogene planten, vooral heilige paddenstoelen. Ze hebben me geholpen om weer contact te maken met mijn innerlijke kind en met de magische wereld die de meesten van ons verliezen op weg naar hun leven. Voor mij is Moeder Aarde de weerspiegeling van de goddelijke Geest, van God. Het levende brood dat Jezus ons gaf, zou net zo goed de magische paddenstoel kunnen zijn, want door de paddenstoelen als een heilig sacrament te nemen, ontvouwen ze de waarheid over je wezen, ze brengen je terug naar de bron, naar God. Ze laten je de weg zien om de ketenen te verbreken, de duisternis onder ogen te zien en uiteindelijk het licht in te gaan en vrij te zijn! 

Soms is reizen lastig, omdat je schaduwen en kettingen tegenkomt. Maar je krijgt nooit meer dan je aankan op dat moment. Het is mijn doel om je door de duisternis naar je licht te leiden, naar vrijheid.

Sanne – begeleider-coach

Enkele jaren geleden woonde ik een ayahuasca-ceremonie bij omdat ik nieuwsgierig was. En diep in mijn hart voelde ik dat ik deze stap moest zetten.

Deze eerste ceremonie was het begin van een levensveranderend proces van traumagenezing en steeds meer verbindend met mijn innerlijke wezen, mijn ware essentie.

Ik heb sindsdien vele ceremonies bijgewoond en heb ook een ayahuasca facilitator-jaartraining gevolgd. Voor mij betekent ayahuasca een reis door het onderbewuste en in mijn ervaring zijn al onze onderbewustzijn verbonden. Deze reis is voor iedereen verschillend – en elke keer weer anders voor dezelfde persoon -, omdat we allemaal verschillende trauma’s hebben om te helen of lessen om te leren. Ayahuasca heeft mijn hart geopend en ik ben erg dankbaar dat ik andere mensen kan helpen tijdens hun reizen … vooral met dit geweldige team!

Naast ayahuasca-facilitator ben ik een massagetherapeut. Zeer recent heb ik ademtherapie opgenomen, wat een nuttige aanvulling kan zijn bij zowel massage als ayahuasca retraites.

Blog

Het lukt mij niet te veranderen, niks lukt me

Het lukt mij niet te veranderen, niks lukt me

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis
AYAHUASCA OPENT NIEUWE DEUREN

AYAHUASCA OPENT NIEUWE DEUREN

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis
Het pijnlichaam is een verslaving aan ongelukkig zijn...

Het pijnlichaam is een verslaving aan ongelukkig zijn...

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis
Lichamelijke klachten en psychische problemen?

Lichamelijke klachten en psychische problemen?

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis
De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen

De sleutel tot jezelf vinden is jezelf helemaal verliezen

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis
DE BALLAST DIE JE MEEDRAAGT

DE BALLAST DIE JE MEEDRAAGT

We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis