Magic Truffels Ceremonie

Magic Truffels Ceremonie

Magic Truffels Ceremonie als opstap naar Ayahuasca

De Magic Truffel Ceremonie is laagdrempelig.

Een Magic Truffel Ceremonie is zeer geschikt voor moedige mensen die een verbreding en verdieping in hun leven willen. Magic Truffels kunnen het onderbewuste en het bovenbewuste openen.

Truffels kunnen veel betekenen voor mensen die kampen met: bun-out, stress, angsten, rouw, eenzaamheid, (liefdes)verdriet, depressie, verslavingen, negatief zelfbeeld, sexualiteit en intimiteit en vele gezondheidsproblemen.

In ons onderbewustzijn liggen allerlei verdrongen pijnlijke, angstige en teleurstellende ervaringen opgeslagen.

De innerlijke reis zal zich in golven ontvouwen. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, om te helen en om te worden wie je eigenlijk bent.

Maar je zult ook spiritueel ontwikkeling, persoonlijk groeien, lichamelijk en geestelijk helen. Weer in contact komt met jezelf.

De begeleiding wordt gedaan door zeer ervaren mensen, die je kunnen ondersteunen tijdens je innerlijke reis.

Wij werken met kleine groepen waardoor er voor, tijdens en na de sessie veel ruimte zijn voor je persoonlijke helingsproces.

Een entheogene ervaring, activeert tevens je derde oog Alle antwoorden liggen in jezelf besloten. Dus blijf niet zitten met grote (levens) vraagstukken, angsten of depressie.

Soms moet je gewoon een vrije val aandurven…. om erachter te komen, dat je kan vliegen!!

Gun jezelf een nieuw leven. Durf de sleutel naar je ziel te vinden en ervaar innerlijke vrijheid en lichamelijke gezondheid.

http://inner-journey.nl/overige-therapieen/magic-truffels/http://inner-journey.nl/overige-therapieen/truffel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *