La Madre Ayahuasca

La Madre Ayahuasca

La Madre Ayahuasca is een krachtig Shamanic Detox Medicine-drankje uit de Amazone-regenwouden van Peru.

De naam Ayahuasca komt van Quechua, een veelbesproken Zuid-Amerikaanse taal die overal in de Amazone te vinden is: Aya betekent ‘ziel’ en huasca betekent ‘wijnstok’, wat zich vertaalt naar ‘wijnstok van de ziel’. Meer dan 40 andere namen voor dit heilige medicijn zijn bekend waaronder Caapi, Natema, Mihi en Yage.

Ayahuasca is GEEN DRUG maar een medicijn.
Het moet niet recreatief worden ingenomen of zonder de begeleiding van een Ayahuasquere.

Het kan moeilijk zijn om je voor te stellen een kruidengeneesmiddel te nemen dat je geest en je emoties kan ontgiften, maar met zoveel mensen die rondlopen met ongewenste gedachten die in hun hoofd ronddraaien, geloven we echt dat medicijnen op recept niet het antwoord zijn.

La Madre Ayahuasca staat bekend om hun buitengewone vermogen om te ontgiften en jeugdtrauma’s, angsten, depressies, gedragsproblemen en psychologische problemen uit het leven van een persoon te verwijderen; ze is daarom mijn nummer één keuze voor detox en genezing. La Madre Ayahuasca is een medicijn dat de hele wereld kan transformeren, omdat ze ons ook leert hoe we kunnen leren van onze omgeving, Moeder Natuur en Moeder Aarde lief te hebben en te respecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *