Klankschaal Therapie

SOUNDHEALING, CHAKRA-EN AURAHEALING

Slider

A journey trough our hills and valle’s of our soul

Liggen luisteren naar hemelse klanken, dat is niet alleen een rustgevende en ontspannende ervaring, maar zeker ook heel helend. Klankschalen zijn kommen gemaakt uit metalen, maar je hebt ze ook van kristal. Ze worden van oorsprong gebruikt als eetkommen, slaginstrumenten en offerschalen. Klankschalen kunnen komen uit Tibet, Nepal en India.

Bijzonder van klankschalen is dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je als het ware in contact met de stilte in jezelf. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam.

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Eventuele blokkades kunnen daarbij doorbroken worden. Daardoor kan een klankschaalsessie best heftig zijn, emoties kunnen loskomen. Dat kan tranen brengen, ontspanning, opluchting. De werking van klankschalen uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De trillingen van de klankschalen dringen dus door in je lichaam. Blokkades kunnen worden overwonnen, zowel blokkades van je gedachten als in je lichaam. De trilling en klank ontspannen je immers volledig. Dat kan je helpen met het loslaten van spanningen of blokkades. Die blokkades kunnen groot of klein zijn. Je zult begrijpen dat het loslaten daarvan heerlijk bevrijdend kan zijn.!

Meditatie met klankschalen: het geheim voor diepe rust. Een klankschalen meditatie ervaar je met meer dan alleen je gehoor. Dit komt door de vibraties. Wanneer je beseft dat alles om je heen een constante vorm van vibratie is, verklaart dit natuurlijk een heleboel. Elke atoom, cel, weefsel en orgaan zendt vibraties uit, ongeacht of we dit doorhebben of niet. Het is daarom eigenlijk niet meer dan logisch om met geluid te werken om de juist vibraties door ons lichaam te laten absorberen.

Door geluid kunnen we de vibratie van onze hersengolven veranderen, onze hartslag vertragen en de ademhaling verdiepen. Zo beïnvloeden we eigenlijk ons algehele welzijn. Sound-Healing is de therapeutische toepassing van deze vibraties. Door bepaalde geluiden te creëren met welzijn als intentie ben je in staat om in harmonie te zijn met jezelf. Je ervaart deze harmonie door een balans te vinden in het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect.

Beleef de mooiste innerlijke reis van je leven liggend in een betoverende KERK

A JOURNEY TO YOUR INNER SELF (kerst special)

Midden in het landelijke Noord-Hollandse dorp Schermerhorn staat een betoverende Grote Kerk. 

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van 2,5 uur, in één van de mooiste kerken in Noord Holland. 

Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs, hemelse muziek en helende klanken in combinatie met Shamanic Breathwork, worden alle zintuigen geprikkeld en benadrukken wij de innerlijke stilte in jou. 

Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Tijdens deze healing ceremonie ervaar je dat je weer tot leven komt in je lichaam en geest. Dit is je kans om te herstellen van stress, spanningen, angsten, verdriet, vermoeidheid en slapeloosheid.

De sleutel wordt je aangereikt, om de poort naar je ziel te openen en de diepste kern van jezelf te ontdekken.

Kom deze heilige reis beleven in de geest, lichaam en hart.

Draag voor optimaal comfort losse kleding zonder zichtbaar metaal zoals ritsen, riemen of sieraden. Wij zorgen voor de rest.

De ligplaatsen zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij.

Kaarten te bestellen of vragen via info@pursan.nl 
Vragen kan ook telefonisch: 0630111308

Leeftijd vanaf 16 jaar

Dag-ceremonie 14.00 (deuren openen om 13.30)
Avond-ceremonie 19.00 (deuren openen om 18.30) 

Entree: € 39,- inclusief thee en lekkers