Kambô - Het wondermedicijn uit de Amazone

Kambô - Het wondermedicijn uit de Amazone

Kambô – Het wondermedicijn uit de Amazone

Wil jij ook weer gezond zijn, genezen van ziektes, pijn, burn-out,
dat je je lichaam ontgift, het immuunsysteem versterkt en zelfheling in het lichaam activeert. Kambo is een natuurlijk antibioticum, antivirale en antifungale en vermijdt derhalve bacteriën, virussen en schimmels. Het is anti-inflammatoire, zuivert het bloed en kan het algemene welzijn verbeteren.

Kambô
Dit medicijn wordt gebruikt tijdens een krachtig reinigingsritueel die zowel geestelijk als fysiek is. Tijdens het ritueel word men ontdaan van ‘panema’, dat wat de mens hindert om zichzelf te zijn. Je energie banen gaan weer stromen. Inmiddels heb ik 2 sessie van mijn 90 dagen cyclus gedaan. Elke 28 dagen wordt er minimaal een kambô sessie gedaan. Na 4 of 5 sessies ben je herboren.. en geloof me, het overkomt mijzelf nu!

Er werden 5 gaatjes in mijn linker boven arm gebrand met een houten prik stokje. Direct nadat de afscheiding van de kambô kikker op de wondjes werd gelegd voelde ik een immense kracht mijn lijf binnen stromen. Eerst naar mijn hart en vervolgens naar mijn hoofd en organen. Dan voel ik het vuur van de kambô in mijn lichaam branden en begin enorm te zweten. Het stroomt eruit.

Mijn lippen, ogen en hoofd raken opgezwollen en mijn klieren pompen zich leeg. Zweten, tranen en snotteren. Toen werd ik misselijk en vervolgens lig ik 20 minuten te braken. Het voelt alsof mijn hele lichaam als een spons wordt uitgeknepen waardoor vele gifstoffen mijn lichaam verlaten. Ik voel buik en spier krampen en ga liggen maar bewegen gaat moeizaam. Dan wordt ik weer misselijk en ga weer braken. Nu hoop ik dat het voorbij is. Maar dan voor de laatste keer braken en ben weer gaan liggen. Ineens krijg ik het heel koud en is het wachten tot mijn lichaam zich weer heeft hersteld. Dit hele proces duurde ongeveer een uur en is de meest intense geweest in mijn hele leven.

Ineens voel ik een nieuwe energie mijn lichaam binnenstromen en begint mijn hoofd op te klaren. Ik voel me ineens weer kiplekker! De donkere wolken zijn verdreven! Ik kan weer lopen en praten en ben vervolgens naar huis gegaan. Ik ga douchen en op bed liggen maar slapen is niet gelukt. Langzaam kom ik weer meer op krachten en begint mijn lichaam zich verder te herstellen. Dan komt de grote beloning. Ik voel me mentaal en fysiek letterlijk sterker, schoon en gevuld met een nieuwe energie. Mijn lichaam en geest zijn gereset.

Herboren voel ik me! Elke cel in mijn lichaam lijkt wakker te zijn geschud!! Mijn hoofd is het helemaal leeg en het is stil. Het enige wat ik voel is vrede, liefde en momenten van intens geluk. Ik voel me ontzettend dankbaar en een groot respect naar mijn lichaam en het leven. Ik barst van de energie en dit gevoel houd al dagen aan. Na een week voel ik me nog steeds erg helder, gefocust en in balans . Na 2 weken voel ik dat het tijd is voor een tweede sessie.

Dit keer werden er 6 gaatjes op mijn arm gebrand. Eentje meer dan vorige keer. Al snel voel ik weer een immense kracht mijn lijf binnenstromen. Omdat ik nu weet wat er komen gaat kan ik me er dit keer beter aan overgeven. En dit helpt.

Wederom is het zeer intens maar voor het gevoel minder zwaar. Na een half uur zweten en braken kon ik mezelf sneller bij elkaar rapen dan de vorige keer en ben lekker gaan liggen. Na een half uurtje bijkomen was ik al snel weer op krachten. Wederom, de beloning was groot. Al dagen lang voel ik me energiek, helder en gefocust. Prachtige gedachten komen en gaan. Mentaal, fysiek en emotioneel voel ik me sterker. En naarmate de tijd verstrekt heb ik het idee dat dit alleen maar sterker wordt.

Natuurlijk gaat het leven niet alleen over rozen en zijn er soms ook tegenslagen te verwerken. Het verschil is alleen dat ik er anders mee om ga. Ik ben beter in staat mezelf te blijven en weet sneller wat wijsheid is. Situaties lijken duidelijker en ben beter in staat het overzicht te bewaren. Ook lijkt mijn onderscheidingsvermogen beter te werken.

Ik ben in ieder geval erg onder de indruk van dit medicijn. Ik ga nog twee sessies doen en ga dan ondervinden wat de lange termijn effecten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *