Iedereen is ergens bang voor

Iedereen is ergens bang voor

Iedereen is ergens bang voor

Denk niet na! Kijk maar naar deze foto …

Angst is een zeer geïntegreerd onderdeel van de menselijke ervaring en de dingen waar je bang voor bent kunnen veel zeggen over wie je bent en hoe je de wereld en je levenservaringen bekijkt en benadert.

Het kan moeilijk zijn om te bepalen waar de angst vandaan komt. Komt het voort uit een trauma, een fobie uit de kindertijd, angst, percepties van de toekomst of ergens anders?

Waar komt je angst vandaan?
Het beeld dat we je willen laten zien, is speciaal ontworpen om je te helpen bepalen waar je angst vandaan komt. Als u vaststelt waar de basis van uw angsten ligt, kunt u ze effectief visualiseren en zelfs het hoofd bieden.

Wat heb je als eerste gezien? Wat stak je het meest uit? Het kleine meisje, de vlinder, de schedel, de aardbei, de spin, de bomen of de teddyberen?

Wat je ook het eerst zag, kijk wat het zegt over jou en waar de basis van je angsten vandaan zou kunnen komen!

1. Het kleine meisje
Als het eerste ding dat bij je opkwam het kleine meisje was, zou dat kunnen betekenen dat veel van je angst voortkomt uit emoties uit je kindertijd die je overuren hebt onderdrukt.

Dit is ongelooflijk gebruikelijk. De meeste mensen hebben veel emoties en ervaringen uit hun kindertijd die ze hebben onderdrukt en niet hebben toegestaan ​​om naar boven te komen of te verwerken . Wanneer je jezelf niet toestaat emoties te verwerken en ze letterlijk en figuurlijk in je lichaam te bewaren, zal je lichaam vaak manieren vinden om ze op een of andere manier uit te drukken tijdens je volwassen leven.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je moeder je niet voldoende genegenheid liet zien toen je jonger was, de emoties en de ervaring daarvan kunnen ertoe leiden dat je problemen hebt om beslissingen te nemen als je ouder bent en ook je volwassen relatie beïnvloeden met niet alleen je moeder. , maar andere hechte relaties in je leven.

Neem de tijd om uw ervaringen uit uw kindertijd te evalueren en kijk of u overeenkomsten of synchroniciteiten kunt vinden in hoe u de wereld en uw relaties en ervaringen in uw leven waarneemt. Je zult misschien verrast zijn door wat je te wachten staat.

2. De vlinder
Vlinders worden meestal geassocieerd met licht, hoop en geluk, maar als het op dit beeld aankomt, als de vlinder is wat jou is overkomen, kan het ook een weerspiegeling zijn van angsten die zich in je onderbewuste of onderbewustzijn bevinden, zoals de angst voor een nieuw begin of zelfs voor de dood.

Onderbewuste angsten kunnen overuren ontwikkelen als een persoon ooit een groot verlies heeft ervaren of ervaringen heeft gehad met afwijzing of het missen van grote kansen.

Evalueer je gevoelens met betrekking tot verlies, afwijzing of andere traumatische of zeer impactvolle ervaringen in je leven en kijk of misschien een deel van je angsten en onzekerheden daaruit voortgekomen zijn. Door deze verbindingen te identificeren, kunt u de manier waarop u zich voelt verwerken en beter begrijpen.

3. De schedel
Als de schedel het eerst aan jou uitsteekt, dan wijst dat op de dood, specifiek als een onderbewuste angst.

Het is echter niet per se de angst voor je eigen dood , maar de dood van een geliefde of iemand in jouw omgeving waar je heel veel om geeft.

Vooral als je het trauma van verlies al in je leven hebt ervaren, dan kan deze schaduw van angst zeker zijn weg vinden in je leven in zowel je onderbewustzijn als je bewuste geest. Het is niet altijd iets dat kan worden weggejaagd, maar het herkennen en accepteren ervan kan een groot verschil maken in hoe je het voelt en waarneemt en het zelfs aankan.

4. De aardbei
Het beeld van een aardbei kan het hart vertegenwoordigen, vooral in dit beeld staat het in het midden van de afbeelding en wordt het vergroot om op te vallen. Als dit het eerste is wat je eerst is uitgekomen, dan is het een indicatie om naar binnen te kijken.

Meer specifiek is het een indicator dat je angsten en onzekerheden kunnen voortkomen uit liefde, of dat nu is om liefde te accepteren, liefde te geven of gewoon het begrip liefde in het algemeen. Angsten of onzekerheden rondom het concept van liefde kunnen helemaal teruggaan naar je kindertijd en van invloed zijn op je vermogen om liefde, affectie en vertrouwen te tonen of zelfs die dingen van een andere persoon accepteren.

Ongeacht waar het vandaan komt, kan het nuttig zijn om naar binnen te kijken, eerlijk en eerlijk te worden en niet alleen te ontdekken wat je angsten of onzekerheden rondom liefde kunnen zijn, maar ook waar ze vandaan komen en hoe ze de relaties in je omgeving beïnvloeden het leven en hoe je je dagelijkse levenservaringen benadert.

5. De spin
Spinnen zijn vaak een grote angst voor de eigen persoon, maar als het op dit beeld aankomt, is de spin een andere indicator van onderbewuste angsten, vooral met betrekking tot angsten rond het gevoel dat je niet op een veilige plek bent.

Of dit nu een fysieke locatie is of waar je emotioneel of zelfs spiritueel bent, dat is aan jou om te bepalen. Bedenk waar je bent op fysiek en op alle gebieden van je leven en stel stressoren en gevoelens van onbehagen vast die overal opduiken.

Dit kan u helpen te bepalen waar uw interne onzekerheden en angsten vandaan kunnen komen en u helpen beslissen waar verschuivingen of veranderingen moeten plaatsvinden in uw leven, zodat u weer een gevoel van veiligheid en zekerheid kunt krijgen en u ook kunt helpen om te leven naar een vollediger niveau.

6. De bomen
Als de bomen het eerst aan jou zijn uitgekomen, kunnen deze naar je wortels wijzen of een emotionele splitsing of tegenstrijdigheid aangeven die je misschien vreest of ervaart, een manier waarop je je misschien verscheurd voelt.

De angst of ervaring van emotioneel gespleten of gescheurd zijn, is een veel voorkomende emotionele ervaring. Deze sensatie kan voortkomen uit emotioneel uitdagende situaties die je hebt meegemaakt en waarvan je het gevoel hebt dat ze in verschillende richtingen zijn getrokken, of moeite hebben gehad om de beste beslissingen te nemen en een hoop twijfels of onzekerheden kunnen blootleggen die je hebt over jezelf en je overtuigingen.

Een van de beste manieren om u te helpen bij het navigeren door deze emotionele onenigheden is op zoek gaan naar hulp met mensen die u vertrouwt om u te helpen dingen te verwerken en uw eigen vertrouwen te vinden in uw intuïtie en het vermogen om opnieuw beslissingen te nemen. Door deze emotioneel verscheurde ervaringen te verwerken en naar buiten toe te verwerken, kun je echt achterhalen wat ze zijn en waarom je in de emotionele toestand bent waarin je bent en je helpen het vermogen te ontwikkelen om ze te weerstaan ​​als ze ooit weer voorkomen.

7. De teddyberen
Teddyberen zijn veelvoorkomende afbeeldingen van het comfort van de jeugd, iets dat je mist of waar je behoefte aan hebt – een manier om je minder bang of geïntimideerd door je angsten te voelen.

De teddyberen kunnen signalen zijn van onbewuste angsten die je misschien hebt die voortkomen uit momenten in je leven waar je geen comfort en de hulpmiddelen hebt die je nodig hebt om het hoofd te bieden of om een ​​moeilijke of zelfs enge of traumatische situatie het hoofd te bieden.

Angsten die voortkomen uit situaties in je leven waarin je geen troost hebt en de middelen om de situatie naar behoren onder ogen te zien, kunnen ervoor zorgen dat het onbekende zich ontwikkelt en onzekerheden ten aanzien van ervaringen die de ervaringen in je verleden weerspiegelen, waar je je kwetsbaar, bang en alleen voelde.

Het kan een goed idee zijn om je verleden te doordenken over situaties waarin je je bijzonder eenzaam en zonder enige troost voelde en ontdek welke angsten je hebt ontwikkeld overuren die invloed hebben op hoe je andere ongemakkelijke of enge scenario’s in je leven nu aanpakt. Het aanwijzen van deze specifieke angsten en waar ze vandaan komen, is de eerste stap om ze te kunnen overwinnen en de hulpmiddelen te ontwikkelen die je nodig hebt om het hoofd te bieden aan wat voor leven dan ook met vertrouwen je weg baant.

Conclusie
Fascinerend, toch? Het identificeren en confronteren van je angsten en onzekerheden, waar ze ook vandaan komen, kan ongelooflijk ongemakkelijk en moeilijk zijn, maar dat kan het verschil betekenen tussen jou nu en je leven naar een voller, vervullend niveau. Je hebt wat nodig is om angst te verwerken en te overwinnen. AYAHUASCA kan je helpen angst te overwinnen!!

Waar wacht je op?

www.inner-journey.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *