Het leven is een perfecte spiegel

Het leven is een perfecte spiegel

Het leven is een perfecte spiegel en daarom zijn vele mensen depressief

Het is niet de bedoeling dat we depressief zijn, maar miljoenen mensen over de hele wereld lijden, van mild tot chronisch, aan depressies en weten niet waarom.

Het is geen verrassing dat alle negatieve gedachten op angst gebaseerd zijn, maar wist je dat chronisch negatief denken dat dag in dag uit voortduurt, stress creëert die het lichaam en de geest kan beschadigen, met ziekte of erger tot gevolg?

Gelukkig, of helaas, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt, heeft de geest / het lichaam een ​​verborgen verdediging die ons beschermt tegen de extreme schade van angst, angst en zorgen. Die verdediging is een depressie.

Depressie is het afweermechanisme van uw lichaam tegen de nadelige effecten van chronisch negatief denken . Depressie verwerpt alle emotionele reacties. Zonder depressie moet je lichaam omgaan met de constante vecht-of-vlucht-stressreactie die het gevolg is van chronisch negatief denken.

Depressie drukt de effecten van negatief denken letterlijk in door angst te verdoven, maar depressie is niet selectief, dus je wordt ook gevoelloos voor andere emoties, zoals liefde en vreugde.

Depressie is natuurlijk niet goed voor ons, maar de eerste manier van handelen van het lichaam is overleving. Als je overleving wordt bedreigd door de stress van chronische angst veroorzaakt door op angst gebaseerd denken, zal het doen wat het moet doen om je te redden.

Misschien heb je de schuld van de depressie voor je negatieve denken verweten maar, ik beloof je, het is andersom – het is je negatieve denken dat depressie heeft veroorzaakt. Dit is goed nieuws, want het betekent dat je door het corrigeren van ongepast denken, kunt opstaan ​​van een depressie.

Om wakker te worden van een depressie, moet je het op angst gebaseerde denken overwinnen dat de behoefte aan depressie heeft gecreëerd. Dit betekent dat je depressies kunt uitschakelen door negatief denken uit te schakelen .

Als je je leven wilt veranderen, moet je je denken veranderen. Als je wacht tot je leven verandert, om je denken te veranderen, zul je voor altijd negatieve gedachten denken. Of je je nu bewust bent of niet, je gedachten creëren je realiteit. Maar hoe?

Negatief denken is simpelweg denken aan wat je niet wilt, terwijl positief denken nadenkt over wat je wel wilt. Stel jezelf de vraag, focus ik meer op wat ik wil of wat ik niet wil? Voor de meerderheid van de wereld is het antwoord het laatste. De meeste mensen zijn onbewust verslaafd aan negatief denken.

Negatief denken is niet alleen maar een slechte gewoonte, het is een vreselijke verslaving en waarschijnlijk direct verantwoordelijk voor elke andere verslaving die de mens kent. Immers, als we verslaafd zijn aan eten, tv, drugs, enz., Proberen we gewoon te ontsnappen aan onze eigen gedachten.

Heb je hulp nodig? Je hoeft het niet alleen te doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *