Healing

Prive Healing Sessie met een Sjamaan

healer
Slider

Wil jij weer een energetische verbinding met je oerbron. Meer energie en gezond zijn.

Je verbinden met de energiebron waaruit al het leven is ontstaan?

Deze 1 op 1 Prive Healing Sessie heeft daardoor unieke helende eigenschappen voor het lichaam, geest en ziel en brengt alles weer in balans wat uit balans is geraakt.

Alles wat leeft bestaat uit energie en wordt omringd door een energieveld. Energie is de basis van het leven. Het energiesysteem van een mens bestaat onder andere uit een aura (energieveld), chakra’s (energiecentra) en meridianen (energiebanen), welke ons voorzien van levensenergie. 

Omdat het energiesysteem voor het blote oog meestal niet zichtbaar is, zijn we ons er vaak niet van bewust dat door ‘nare’ gebeurtenissen eerder in ons leven er een verstoring of blokkade kan zijn ontstaan in het energiesysteem en dus in ons leven.

Denk hierbij aan onder andere onverwerkte emoties, verlies, trauma’s en stress.

De verstoring of blokkade kun je vaak wel herkennen omdat je niet lekker in je vel zit of het loopt niet lekker in je leven etc. Je leeft niet meer vanuit je kracht en wie je werkelijk bent, maar je bent aan het ‘overleven’.

Een healing ofwel energetische healing is er op gericht om deze verstoringen of blokkades op alle lagen van jouw energieveld in beweging te zetten en te helen, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Er zal stap voor stap verbetering ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zodat je vanuit jouw kracht jezelf kunt zijn onder alle omstandigheden. Leven vanuit wie jij werkelijk bent.
Je zal rust en ontspanning ervaren. Je ontdekt weer wat voor jou werkelijk goed voelt, waar je blij van wordt en belangrijk is in je leven. Je kan stappen zetten naar positieve veranderingen. Kortom je leeft weer vanuit vrijheid.

Een healing kan worden ingezet bij emotionele-, en fysieke klachten, een te kort aan energie, een onrustig gevoel en stress. Een healing binnen onze praktijk is werkzaam op een zeer diep niveau van je bewustzijn.

Wij werken al een tijd samen met Sjamaan Jan en vinden dat het tijd is om hem onder jullie te delen. Want hij is een ECHTE sjamaan, die kennis heeft van zijn vakgebied.
Jan heeft al honderden mensen mogen genezen.

Wat is een “Healing”?

Een ”healing” is het herstellen en schoonmaken van je aura, oftewel je uitstraling, het energiegebied, dat om je heen hangt. Tevens worden uw chakra’s in balans gebracht.

Wat ervaar je?
Meer energie
Gezonder voelen
Beter om kunnen gaan met (eigen) emoties
Beter bestand tegen negativiteit
Uitbalancering van de chakra’s
Herstellen van het auraveld
Meer innerlijke rust vinden
Meer durven te luisteren naar je “eigen ik”
Meer uit kunnen spreken van je eigen gevoelens en gedachte (her)ontdekken wie je werkelijk bent en waar je (echt) voor staat
Je meer ontspannen en kalm voelen
Meer focus hebben
Je eigen blokkades eerder weg kunnen nemen
Je eigen transformatieproces versnellen
Helderheid van geest toenemen
Heerlijk in balans zijn

De sessie neemt ca. 1 uur in beslag.
In principe hoef je zelf niets te doen. De Sjamaan maakt verbinding met jou en het universum.

Daarmee maak je automatisch een energetische verbinding met het universum, de universele vader en de universele moeder. Je zult onmiddellijk de verbinding voelen, ervaren of beleven.

Wat kost een Healing Consult?
€ 75,- per sessie van 1 uur

Locatie: Hoorn

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of via email info@inner-journey.nl

Inschrijven is noodzakelijk