Kundalini

Kundalini

Slider

Mijn ervaring van spiritueel ontwaken & Kundalini-energie.

Ik wil dit graag delen, omdat het mijzelf ook is overkomen. Spiritueel ontwaken kan namelijk voor verwarring zorgen. Maar ik kan zeggen: het mooiste wat me is overkomen. Steeds meer mensen ervaren de een of andere vorm van spiritueel ontwaken.

Wanneer je alles loslaat, trauma’s verwerkt en je meer licht in je leven toelaat, verlos je jezelf misschien wel in één keer van energieën en blokkades op je chakra’s.

Ik heb zelf mijn blokkades en trauma’s met Ayahuasca verwerkt en losgelaten.

Kundalini-energie begint te ontwaken vanaf de basis van de ruggengraat, opwaarts tot aan het kruintje op je hoofd.

Onderaan de ruggengraat zit een energiebron, voorgesteld als een slapende slang, 7 keer rond het stuit chacra gewikkeld. Deze energie kan door middel van yoga, meditatie en ademhalingstechnieken opgewekt worden. Dan klimt ze via de Sushumna omhoog tot bij het kruinchacra waar verlichting plaatsvindt. Er is een verbinding ontstaan tussen de hogere en de lagere dimensies van het bewustzijn.

Sommige mensen kunnen, los van enige spirituele oefening, ineens een sterke kundalini ervaring krijgen. Vaak is dat het gevolg van bepaalde gebeurtenissen in het leven. Of zoals wat mij is overkomen, trauma verwerking met Ayahuasca. Zoiets wordt een ‘spontane kundalini-ontwaking’ genoemd.

Mensen die dit overkomt kunnen extatische ervaringen hebben waarbij de kundalini-energie onverwacht sterk gaat stromen.

Als je de Kundalini-verlichting bereikt vergroot je intuïtie, opent het hartchacra zich en alles wat vroeger onbegrijpbaar was wordt plots duidelijk. Het zich bewust worden van zijn plaats in het universum en zijn taak op de wereld is voltrokken. Voor enkelingen wordt geloven getransformeerd naar weten. Men noemt dit zelfrealisatie of transcendentie.

Paranormale verschijnselen kunnen plaatsvinden.

Wil jij hier meer over weten?

Sandra Lagerweij
Mail info@inner-journey.nl