Sacred Cacao Ceremonie

Maak kennis met een Sacred Shamanic Cacao Ceremony. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van the Cacao spirit die je raken tot in de kern van je Zijn.

WAT IS EEN CACAO-CEREMONIE?
Een cacao-ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je innerlijke zelf en je helende hart. Het ontgift je ziel en lichaam en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Sacred Cacao is een zachte maar toch krachtige ceremonie wat je de mogelijkheid geeft om het hart te openen. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, en brengt ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en verbindt ons intuïtief met Moeder aarde. Cacao heeft namelijk de kracht had om de fysieke wereld met de spirituele wereld te verbinden.

Cacao heeft de sterke eigenschap om het hart te openen en de bloeddoorstroming te versterken. Geconnecteerd met het hart, kan healing op verschillende niveaus plaatsvinden. De cacaospirit brengt ons op een zachte manier bij onszelf. Het zorgt ervoor dat ons hart zich kan openen en er ruimte komt voor onze diepste gevoelens. Op liefdevolle wijze nemen we onszelf waar en zijn we in staat naar onszelf te kijken zonder oordeel. De cacaospirit geeft ons een krachtige tool voor zelfrealisatie en acceptatie.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen er veel emoties loskomen en weer gaan stromen, je kan een hoge mate van blijdschap voelen en verhoging van gevoeligheid van je zintuigen. Raw Cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en natuurlijk versterkt het de afgifte van gelukshormonen.

Cacao word in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen en gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen en in ceremonies. Onze cacao, komt uit Guatemala en is raw cacao in de puurste vorm, het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De Cacao elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucineert effect.

Onder begeleiding van helende muziek, creëren we een veilige, liefdevolle bedding waarin ruimte is voor alle emoties. Om je af te stemmen op de ceremonie is het beter om een dag van te voren geen alcohol te drinken, matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.
Wij hebben heerlijke bedjes klaar staan om te ontspannen en genieten van wat er zich aandient. Als je een gitaar, drum, ratel of ander muziek instrument hebt ben je meer dan welkom om die ook mee te nemen.
Wees welkom in ons Magische Cacao Paradijs!

WELKE CACAO GEBRUIKEN WE?
De absolute hoogste kwaliteit rauwe, ceremoniële THEOBROMA-CACAO wordt je aangeboden van een familieboerderij in Guatemala om je ten volle te profiteren van de helende eigenschappen. Bereid en geconsumeerd met intentie, het kan werken op alle niveaus van je wezen. Rauwe cacao is rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Lichamelijk kan het je hart versterken, je cardiovasculaire systeem beschermen, je humeur verbeteren, helpen bij het bestrijden van vermoeidheid, je hormoonspiegel reguleren, detoxen en je verjongen.

De werking van sacred cacao tijdens een ceremonie is ongeveer 3 uur.
BELANGRIJK: Wanneer je hartproblemen hebt of antidepressiva/antipsychotica medicijnen gebruikt mag je geen rauwe cacao gebruiken..wel kun je altijd meedoen met de ceremonials om de sfeer mee te maken. In plaats van cacao kan ik je een lekkere kruidenthee aanbieden! Graag van tevoren even doorgeven.

Zin om samen mee te drinken? Misschien een leuk idee als bedrijfs uitje of met je vrienden(innen)

Inschrijven is noodzakelijk

Inschrijven: info@inner-journey.nl
www.inner-journey.nl/reserveren
Of bel 06-30111308

Wil je deelnemen aan een Cacao Ceremonie?