Breathwork & Trauma Release

Breathwork & Trauma Release

Ben je er klaar voor om een innerlijke reis te maken en jezelf te helen

Heb je het idee vast te zitten in je leven, heb je last van klachten als depressie, chronische vermoeidheid of heb je dingen meegemaakt in je leven die nog niet goed verwerkt zijn en je nog steeds parten spelen?

Soms moet je gewoon een vrije val aandurven…. om erachter te komen, dat je kan vliegen!!
 
We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding, of zoiets. Dit gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten, zoals depressie en migraine, slaapstoornissen, verslavingen, onverklaarbare pijn in het lichaam.
 
Gun jezelf een nieuw leven. Durf de sleutel naar je ziel te vinden en ervaar innerlijke vrijheid en lichamelijke gezondheid.
De diepe innerlijke reis die je maakt onder proffesionele begeleiding van inner-journey is voor velen de sleutel gebleken die de poort opent naar je ziel.
 
Inner-journey help je met het terug vinden van je ziel, met Trauma Release Breath, TRE en andere therapeutische werkwijzen. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, om te helen en om te worden wie je eigenlijk bent.
 
Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken, waardoor je weer in contact komt met jezelf.
 
Een ander kan je nooit die wijsheid aanreiken die in jezelf besloten zit! Hierdoor heb je de kans om andere keuzes te maken. Keuzes die beter aansluiten bij jouw unieke essentie. Kiezen voor een leven vanuit meer balans, kracht, compassie, creativiteit en vitaliteit.
 

Onbewuste kennis wordt bevrijd en komt beschikbaar en brengt je in aanraking met emoties, levenslessen, toekomst en verleden.

Ook heftige traumatische ervaringen zijn te verwerken. Na een traumatische ervaring kan het zijn dat je regelmatig wordt overvallen door emoties, angsten, slecht slapen en je moeilijk kan praten over wat er gebeurt is. Samen met onze begeleiding kun je de gebeurtenis verwerken en rust vinden.

Want zeg nou eerlijk…Dat verdient toch iedereen?
 

Inner-Journey biedt professionele begeleiding bij  persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken, waardoor je weer in contact komt met jezelf.