Trauma Release & Breathwork 3-daagse opleiding
Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Trauma Release & Breathwork (TRB®)

Wil jij ook mensen begeleiden in hun processen?

Inner-journey Trauma Release & Breathwork 3-daagse opleiding
Krijg de vaardigheden die je nodig hebt om verbluffende workshops te organiseren
Trauma vrijgeven door middel van Trauma release, Myofasciale Triggerpoint Therapie, meditatie, diverse ademhalings-technieken en andere tools
Trauma Release & Breathwork is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen.
————————————————————————————————————————–
Soms moet je gewoon een vrije val aandurven…. om erachter te komen, dat je kan vliegen!! We hebben ons allemaal verloren gevoeld op een of ander moment als gevolg van een gebroken hart, een traumatische gebeurtenis, overlijden, scheiding….
Dit gaat vaak gepaard met lichamelijke klachten, zoals depressie en migraine, slaapstoornissen, verslavingen, onverklaarbare pijn in het lichaam.
Gun jezelf en anderen een nieuw leven. Durf de sleutel naar je ziel te vinden of aan te reiken en ervaar samen innerlijke vrijheid en lichamelijke gezondheid.
De diepe innerlijke reis die je maakt met Trauma Release Breathwork & Trauma release is voor velen de sleutel gebleken, die de poort opent naar je ziel. Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, om te helen en om te worden wie je eigenlijk bent.
Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken, waardoor je weer in contact komt met jezelf.
Een ander kan je nooit die wijsheid aanreiken die in jezelf besloten zit!
Onbewuste kennis wordt bevrijd en komt beschikbaar en brengt je in aanraking met emoties, levenslessen, toekomst en verleden.
Ook heftige traumatische ervaringen zijn te verwerken. Na een traumatische ervaring kan het zijn dat je regelmatig wordt overvallen door emoties, angsten, slecht slapen en je moeilijk kan praten over wat er gebeurd is. Samen met onze begeleiding kun je de gebeurtenis verwerken en rust vinden.
Want zeg nou eerlijk…Dat verdient toch iedereen?

DE WEG NAAR GENEZING

Heel worden door de confrontatie aan te gaan met diepere lagen in jezelf.
Ieder mens op aarde heeft wel een aantal emotionele, fysieke of mentale zwakheden of klachten. We kunnen deze klachten lang negeren, maar vroeg of laat zal de klacht escaleren en kom je terecht in een Burn-out, depressie, of nog erger een ziekte.
Het lichaam is de bewaker van onze waarheid.
Het dwingt ons dan ook op gegeven moment, met hulp van lichamelijke of geestelijke symptomen, de waarheid te ontdekken, te herkennen en te verwerken.
Het lichaam houdt zich aan feiten: Ons lichaam beschikt namelijk over een volledige herinnering aan de dingen die we ooit hebben meegemaakt.
Als je emoties uit je leven verband, zal deze op een dag je leven binnenstormen met angst, boosheid, verdriet, minachting, depressie, haat, wrok, zelfbedrog of zelfs ziekte (lichamelijk of geestelijk).
Dit is dus de prijs die “jij” moet betalen, jouw opoffering voor het leed dat jij moest lijden.

ADEMEN IS DE BRUG TUSSEN ONS BEWUSTE EN ONDERBEWUSTE

Inner-journey Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) & Trauma Release & Breathwork (TRB®) is ontworpen om door de vele lagen van lichaams pantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.
Het ondersteunt het natuurlijke proces van je lichaam om chronische spanning, zelf beperkende patronen en emotioneel trauma los te laten – wat de weg opent naar gevoelens van vreugde, zelfliefde en diepe ontspanning.
Het versterkt het natuurlijke proces van uw lichaam om van begin tot eind te genezen, waardoor chronische spanning wordt losgelaten en uw systemen op cellulair niveau worden geherstructureerd.
Door dichte en strakke weefsels in ons lichaam te ontgrendelen, ontsluiten we vitaliteit en levenskracht en maken we de paden vrij voor onbeperkte energetische stroom.
In de drukte van alledag kunnen we prikkels doseren door onze adem te doseren. Want, niet ademen is niet voelen. Dit levert spanning op.
Deze spanning zet zich vast in lichaam en geest, met als gevolg dat we ons vast voelen lopen in ons dagelijks leven door subtiele, of meer ontwrichtende, klachten.

THEORIE EN PRAKTIJK ERVARING

In deze opleiding leer je de adem als instrument in te zetten in je begeleidingswerk. Daarnaast krijg je diverse tools, aangereikt inclusief een map met lesstof.
Tijdens de 3-daagse opleiding wordt je verdiepende theorie en praktijkervaring aangeboden.
Het doel van deze opleiding is op verantwoorde wijze leren werken met de adem. Na deelname heb je een stevige basis om zelfstandig ademsessies te begeleiden.

WAT LEER JE?

• Je ervaart wat de kracht van de adem met jou doet
• Je leert wat de adem op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen
• Je leert analyseren van adempatronen vanuit een holistische visie
• Je leert hoe je veilig en verantwoord kan begeleiden
• Je maakt kennis met diverse ademtechnieken
• Je leert ademsessies te ontvangen en te begeleiden
• Rebirthing Breathwork in combinatie met Geleide Meditatie

OPLEIDINGS ONDERWERPEN

• Basisprincipes van somatisch ervaren (lichaamsgeoriënteerde trauma-afgifte)
• Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)
• Trauma Release Breathwork (TRB®)
• Voltooiing van onderbroken Fight / Flight- of ‘Freezing’ of ‘Freezing’-reactie
• Acupressuurpunten om energetische afgifte te ondersteunen
• Myofasciale Triggerpointtherapie (een modaliteit voor het vrijmaken van bindweefsel)
• Trauma Release Therapie
• Therapeutisch gebruik van geluid, muziek, dans en bewuste beweging
• Structuren en meditaties voor meer zelfbewustzijn, welzijn en intuïtie
• Begeleide meditatietechnieken ter ondersteuning van de integratie
• Cliënt / behandelaar ethische code
• Sessie contra-indicatie

***Natuurlijk krijg je na afloop een certificaat / diploma***
Met dit certificaat ben je ook bevoegd om bij inner-journey ademsessies mee te begeleiden.

DEZE OPLEIDING IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Deze 3-daagse opleiding richt zich op therapeuten, trainers en coaches die de adem willen toevoegen in hun begeleidingswerk en werken vanuit een holistische visie. Daarnaast is deze ook geschikt voor iedereen die zich wilt ontwikkelen.
Voor iedereen die wilt investeren in persoonlijke genezing, groei en transformatie. Deze inner-journey-opleiding zorgt voor een diepgaande en solide verschuiving in je leven.
Prijs inclusief opleiding, studie materiaal, certificaat, eten & drinken € 1495,-

Locatie Hilversum

* Inner-journey is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), in het Register Instellingen. Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven, die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.
Niveau van de opleiding.
De workshops en opleidingen die Inner-Journey biedt, richten zich niet alleen op de intellectuele capaciteiten van de deelnemer, maar zeker ook op het intuïtieve- en holistische deel. Om die reden worden er geen vooropleiding- of toelatingseisen gesteld. Deelnemers dienen wel open te staan voor anderen en hun levensbeschouwing. Daarnaast moeten zij bereid zijn holistisch naar een mens te kijken. Het niveau van de workshops en opleiding is MBO / HBO +De opleiding is deels of volledig geaccrediteerd door de NBVH (Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten) – PsBK (Bijscholing Psychosociale Basiskennis) – ADAP (Accreditatie Deskundigheid bevorderende Activiteiten Paramedici)

LET OP: WIJ HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN. DUS WIL JIJ ERBIJ ZIJN IS JE INSCHRIJVING ALLEEN GELDIG NA AANBETALING

Veel gestelde vraag:

Gaan de opleidingen nog door?
Antwoord
Ja. Onderwijsinstellingen voor contactberoepen zijn uitgezonderd van de maatregelen.
Het maximaal toegestaan aantal personen is 30. Onze opleidingen vallen binnen deze voorschriften. Wij houden een maximaal aantal deelnemers van 10 personen aan. Ook kunnen we de 1,5 meter afstand behouden in onze kerk.
Mijn persoonlijk overtuiging is dat het juist nu goed om innerlijk werk te doen en zeker in groepsverband.

STAP REGELING
Ben je ondernemer of ZZP-er?
Een opleiding volgen is vaak een flinke investering. Wanneer je een opleiding volgt voor jouw bedrijfsactiviteit, jouw (toekomstige) beroep, nieuwe ontwikkelingen of het op peil houden van jouw kennis, zijn de kosten fiscaal aftrekbaar!

Ben je particulier?
Het STAP-budget is een subsidieregeling voor scholing en ontwikkeling. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf dit jaar een STAP-budget van maximaal € 1000,- euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Wij staan niet geregistreerd omdat bijna alle kandidaten al een eigen bedrijf / praktijk hebben of van plan zijn deze op te richten. Zij kunnen dan de volledige kosten aftrekken. Inner-journey staat wel ingeschreven in het kwaliteitsregister instellingen CRKBO, dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden. We zijn blij met onze registratie in het CRKBO register, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen!

error: Beschermd