Ayahuasca

Ayahuasca: Vine of the soul

Slider

“Ayahuasca is a portal to the essence of humanity, a portal where all the memories and dreams of the species can be found.
This opening can bring an understanding of the higher Self and the purpose of being, not only as an individual, but as humanity as a whole. Ayahuasca is a chance to heal the soul and reach the truth that lives within each one of us.” 

Ayahuasca is een drank met een sterk reinigende, helende & visionaire werking. Deze drank wordt al duizenden jaren ceremonieel gebruikt als medicijn voor lichaam en geest door de bevolking van het Amazonegebied. Ayahuasca heeft een sterk reinigende, helende
en visionaire werking. Er wordt vaak gesproken over Madre Ayahuasca (Moeder Ayahuasca), omdat veel mensen de energie van Ayahuasca ervaren als een liefdevolle en vrouwelijke energie.

De werkzame stoffen van de ingrediënten zijn dimethyltryptamine (DMT, een lichaamseigen stof) en monoaminen-oxidase-enzymenremmer (een MAO-remmer).

Bij gebruik van Ayahuasca verandert je bewustzijnstoestand, waardoor je innerlijke waarneming heel sterk wordt. Je krijgt toegang tot diepere lagen van je bewustzijn, waardoor het mogelijk wordt om op een zeer intense manier te reflecteren op jezelf en op je leven tot nu toe.

Dit gaat dieper dan de gemiddelde therapie, omdat zich tijdens je reis dingen kunnen openbaren, waar je niet bewust van was of kon zijn.
Dat wat jij tot nu toe voor waarheid hebt aangenomen, kan zomaar heel anders blijken te zijn.

Ayahuasca is een medium om in contact te komen met andere ‘werelden’ en brengt je in staat om ook zelf te communiceren, er is dus sprake van interactie. Hetgeen waar je mee communiceert, manifesteert zich in vormen, kleuren, patronen, entiteiten, werelden, energieën of combinaties hiervan.

Op het moment dat je Ayahuasca drinkt en de Visuals ingaat, is het alsof er een poort open gaat. Je wordt meegenomen naar plaatsen die je nog nooit eerder bent tegen gekomen. Hier kun je een transformatieproces ondergaan wat tot stand komt op basis van de intentie die je voor de reis plant.

Een Ayahuasca reis kan op oneindig veel manieren tot uiting komen. Soms op een vooral emotionele manier, soms fysiek, soms mentaal en andere keren weer heel visionair waarbij je echt naar diverse plekken toe kan reizen.

Ayahuasca kan je geest bevrijden van stress, depressieve gevoelens, storende gedachten en zelfs van trauma’s. Dingen die je vanuit je verleden onbewust belemmeren in het nu, kunnen naar voren komen tijdens een ceremonie. Deze onbewuste, beladen emoties kunnen dan worden herbeleefd, verwerkt en losgelaten.

De diepe innerlijke reis die je maakt onder invloed van Ayahuasca is voor velen de sleutel gebleken die de poort opent naar het onderbewuste. Ayahuasca laat je tijdens de reis zien wat voor jou belangrijk is. Natuurlijk kun je voor de ceremonie met vragen zitten, maar dat betekent niet dat ze hoe dan ook ‘behandeld’ worden. Ayahuasca brengt dat naar boven wat op dat moment van belang is, en waar je onderbewuste en jouw ziel op zoek naar is.

Doordat je met inzet van Ayahuasca weer het kanaal naar jezelf bloot legt -en zaken die het uitzicht belemmeren oplost- ga je jouw leven weer op een bewuste manier, van binnenuit leven waardoor je niet meer hoeft te knokken maar alles gaat stromen. Alles begint uiteindelijk bij jou en dát besef geeft vrijheid. Ayauasca is een enorm sterke tool om je hiervan bewust te worden.

Wie ben ik nou eigenlijk? Weet jij het antwoord voor jezelf?

Wij mensen zijn ontzettend complexe wezens.
Hoe wij ons voelen, wordt niet alleen bepaald door onze geest maar ook door ons lichaam en onze sociale omgeving.

Op het moment dat we ons gelukkig voelen, rust en kalmte ervaren en met voldoening in het leven staan, dan zal ons lichaam beter functioneren, zijn er minder lichamelijke spanningen, zijn we beter bestand tegen ziektes.

Als we ons gestrest voelen, veel piekeren, zorgen maken en een lage zelfwaardering hebben, dan uit zich dit lichamelijk ook in meer stress (hoofdpijn, spierspanning, verkramping), fysieke pijn, verminderde weerstand en grotere kans op ziekte.

Optimale gezondheid kan enkel gecreëerd worden door de combinatie tussen een gezonde geest, een gezond lichaam en een gezonde sociale omgeving.

Ayahuasca erkent de samenhang tussen lichaam, geest en omgeving volledig.
Ayahuasca is een fantastisch therapeutisch medicijn, dat enorme positieve effecten kan hebben op je leven.
Ieder menselijk wezen beschikt over een zelf genezend vermogen, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Het zelf genezend vermogen kan aangesproken worden om onze oude wonden, trauma’s, teleurstellingen en negatieve patronen te helen.

Ayahuasca is de sleutel naar je ziel. Het brengt je in aanraking met spirituele ervaringen. Hierdoor krijg je levenslessen, visioenen, telepatisch contact met levende of overleden zielen, helderziendheid en levenslessen over jezelf.

Het compleet overgeven aan de ervaring zelf, is wat genezing mogelijk maakt. Het enige wat je tijdens de reis moet doen is toelaten wat er zich voordoet. Vaak openbaren ongeheelde stukken uit ons verleden die wij altijd onderdrukt hebben.
Door compleet je aan ayahuasca over te geven is wat ons werkelijk geneest, dat is wat ons ware kracht geeft, levenskracht van binnen uit.
Door de pijn heen gaan, is de enige manier tot werkelijke genezen.

Inner-journey helpt je met het terug vinden van je ziel, met ayahuasca en andere therapeutische werkwijzen. Het is een krachtige methode om los te laten, om te helen en om te worden wie je eigenlijk bent.

We gebruiken het om onszelf te gaan leren (her)kennen, onze hindernissen te zien die ons weerhouden om vrij te leven en de hindernissen om te zetten in krachtige bruikbare energie om onszelf uit te drukken in onze meest pure vorm.

Een goede methode om verborgen hindernissen te herkennen zijn vaak chronische lichamelijke problemen. Ze kunnen een uitdrukking zijn van een onderliggend emotioneel probleem. Het onderliggende probleem helen kan helpen de lichamelijke klachten te verlichten.

Bij inner-journey zijn we in staat zelfs de hardnekkigste hindernissen weg te nemen. Angsten, trauma’s, woede, verslavingen of bijvoorbeeld relatie problemen zijn op fantastische wijze te transformeren in ‘bondgenoten’ die ons geen energie meer kosten maar juist kracht, wijsheid en energie geven.

Ook heftige traumatische ervaringen zijn te verwerken. Na een traumatische ervaring kan het zijn dat je regelmatig wordt overvallen door emoties, angsten, slecht slapen en je moeilijk kan praten over wat er gebeurt is. Samen met onze begeleiding kun je de gebeurtenis verwerken en rust vinden.

Want zeg nou eerlijk…Dat verdient toch iedereen?

Om je volledig over te kunnen geven aan het proces is een betrouwbare, veilige en warme setting heel belangrijk.
Binnen onze ceremonies is deze dan ook gewaarborgd! Zeer ervaren en gediplomeerde Ayahuasquere, professioneel, deskundige en liefdevolle begeleiding met een gedegen achtergrond is bij ons gegarandeerd!