AYAHUASCA OPENT NIEUWE DEUREN

AYAHUASCA OPENT NIEUWE DEUREN

Ayahuasca is de sleutel naar je ziel

Ayahuasca is een ritueel waarbij je een wrang smakende thee drinkt, waarna je – in je ‘bewustzijn’ – een soort van reis maakt doorheen visioenen en beelden, veelal met als doel energetische reiniging en het oplossen van traumatische ervaringen en innerlijke blokkades.

Ayahuasca is een medicijn.

Als je Ayahuasca tot je neemt, dan kom je in een soort van bewustzijnsstaat, waarin er allerlei beelden tot je komen. Niet zomaar random beelden, maar beelden specifiek van grote persoonlijke betekenis voor jou.

Beelden die – door ze te zien en de emoties die erbij horen te doorleven – het effect hebben dat ze levens veranderend zijn. Een goede vraag is, ben jij er aan toe om die diepe emoties die daarbij horen tot op het bot te willen doorleven?

Ayahuasca zet je ‘bewustzijn’ enkele uren tot aan de wortel open. Wat er vervolgens gebeurt, dat is voor eenieder die zo’n reis onderneemt verschillend.

Ayahuasca is slechts één van de mogelijkheden om te helen. Niet iedereen is geschikt om dit middel te gebruiken. Het moet bij je passen én je moet er aan toe zijn! Hoe je dat kunt weten? Dat voel je – als het voor jou de juiste weg is – met een niet te missen zekerheid.

Ayahuasca is zeker niet iets wat je voor de lol tot je neemt, net als één of andere partydrug.

Ayahuasca kan een zeer intense ervaring zijn, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Het vraagt van jou niet alleen een degelijke voorbereiding in de weken voorafgaand aan je reis met meditatie en dieet, maar ook de bereidheid om de emoties die de reis in je losmaken tot op het bot te willen doorvoelen.

Ayahuasca is wonderbaarlijk, maar zeker geen wondermiddel. Het zal niet als vanzelf al je problemen oplossen! Er komt altijd een diep innerlijk proces bij kijken. Deskundige begeleiding van iemand waar jij je prettig bij voelt en jouw eigen inzet zijn daarbij noodzakelijk.

Ik zou je adviseren: denk jij een Ayahuasca reis te moeten maken, gebruik je intuïtie en ga daar waar het voor 100% goed voor je voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *