Ayahyasca Wat is of doet het eigenlijk

Ayahyasca Wat is of doet het eigenlijk

Deze vraag krijg ik veel te horen de laatste tijd. Vandaar even een uitleg.

Ayahuasca is een van de oudst bekende healing-methoden, de eerste bronvermeldingen van het gebruik van deze thee voeren ons ruim 5000 jaar terug in de tijd. De effecten van de thee kunnen zeer intens zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Ayahuasca kan jou hulp bieden bij en inzicht geven op alle gebieden in je leven: Ziekte, lichamelijke en emotionele pijn, traumatische ervaringen, stress, relaties, je eigen gedrag, angsten, fobieën, verslavingen, onzekerheden, acceptatie, vertrouwen, loslaten van controle / illusies / negatieve overtuigingen en nog veel meer.

Ze kan jou ook ervaring bieden op het gebied van: het Kosmische Bewustzijn, de zin van het bestaan, lessen over het ego, de natuur, je ziel, liefde, ervaringen van andere levens en andere planeten/universa.

De spirits kunnen je leiden door een reis van diepe persoonlijke transformatie en het meer in verbinding komen met het ‘Goddelijke’ in jezelf en je ware bestemming hier op Moeder Aarde.

Ayahuasca bevrijdt onze geest van oude patronen en trauma’s. Het creëert de mogelijkheid voor oude patronen in je hersenen om nieuwe verbindingen te maken. Ayahuasca verandert dus letterlijk je hersenen. Het creëren van deze nieuwe mentale paden helpt je om stappen te zetten in je helingsproces, leven in balans en een nieuwe staat van zijn. Je échte staat van zijn, vrij van blokkades en onzekerheden. Ayahuasca is niet alleen interessant als je ‘iets wilt verwerken’.

Ben jij er klaar voor om oude deuren te sluiten en nieuwe deuren te openen? Wij helpen je graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *