Verslaving


Ken jij iemand die niet verslaafd is?


Bij verslaving denken we al snel aan rook-alcoholverslaving en drugs.

Iedereen kent inmiddels ook de eetverslaving, seksverslaving, multi-media verslaving, afhankelijkheid van voorgeschreven medicatie, werkverslaving, gokken- en game-verslaving, om nog maar niet te spreken over de verslaving aan roken, suiker of simpelweg patronen die niet dienend zijn maar die je om de een of andere rede niet los kan laten.

Ben jij verslaafd en wil je er vanaf? Met diverse methodes die wij jou aanbieden, leer je om diep in je eigen lichaam helend werk te doen op fysieke en emotionele lagen.

Verslaving in welke vorm dan ook is dwangmatig gedrag dat je gezondheid, carrière en relatie in gevaar brengt.

Trauma Release Breathwork en EMDR kan helpen bij angst, depressie en verslaving, toont steeds meer onderzoek aan. En in tegenstelling tot reguliere medicatie pakt het problematiek bij de wortels aan.

“In de psychiatrie is het de normaalste zaak van de wereld om patiënten die onrustig zijn direct medicatie te geven. De deksel erop, zo is het hanteerbaar, maar er vindt weinig tot geen heling plaats”,

Doordat je met inzet van diep lichaamswerk weer het kanaal naar jezelf bloot legt -en zaken die het uitzicht belemmeren oplost- ga je jouw leven weer op een bewuste manier, van binnenuit leven waardoor je niet meer hoeft te knokken maar alles gaat stromen.

Onze ervaring is dat je verslaving wel degelijk kan helen.

Doordat je met de inzet van diverse therapieën en onze begeleiding naar ‘de root’ van je verslaving kan gaan, kan de blokkade die ten grondslag ligt aan je verslavingsgedrag, opgelost worden.

Trauma Release Breathwork en EMDR geeft je inzicht in het gedrag van je verslaving. Het leert je om de onderliggende pijnen en trauma's te achterhalen die de oorsprong van de verslaving helder maken.

Voor mensen die verslaafd zijn maar daadwerkelijk klaar zijn om de oversteek te gaan maken kán deze combinatie van therapieën zeer veel betekenen. Het is zeker geen ‘magic pill’ die al je problemen laat verdwijnen. Maar het kan wel een prachtig keerpunt in je leven zijn.

Trauma Release Breathwork in combinatie met TRE & EMDR is gericht op het vrijmaken van fysieke, emotionele en mentale blokkades. Deze blokkades en negatieve overtuigingen belemmeren je in je zoektocht naar je genezing.

De combinatie van deze therapie is een gouden sleutel en heelt:

• Fysieke klachten en ziektebeelden

• Emotionele blokkades

• Negatieve overtuigingen

• De verbroken verbinding met de ziel

• Opent de innerlijke zintuigen


Verdien een gezond leven en durf in het diepe te springen.