Relatie Therapie


Weet dat jij zelf sleutel bent naar het geluk van jullie liefde


Staat jullie relatie onder druk, draaien jullie steeds in hetzelfde cirkeltje rond? Voel je je niet gehoord? Lukt praten niet meer zo goed omdat je ruzie krijgt, elkaar verwijt?

Voel je je soms alleen of eenzaam? Dan is dit ergens wel goed nieuws, want zo lang je (niet teveel) ruzie maakt, doet de ander en je relatie er kennelijk nog wel toe.

Verlang je naar genegenheid? Naar een goed gesprek? Echt contact met elkaar? Wil je (weer) gezien worden, de ander weer echt zien? En voelen? Verlang je naar een thuis waar ruimte is voor elkaar en iedereen zichzelf kan zijn?

Wanneer het tijd is om opnieuw te gaan verbinden met elkaar, te onderzoeken waarom het steeds mis gaat en jullie steeds in dezelfde ruzies terecht komen? Neem dan contact met me op.

Samenwerken met mij aan je relatie betekent ook werken aan jezelf.

Je bent namelijk niet alleen samen met elkaar in gesprek, maar je doet ook je eigen werk. Je bent zelf namelijk de sleutel naar het geluk van je relatie, jullie liefde.

Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In de gesprekken met elkaar onderzoek je de patronen, maar in het werken aan jezelf doorbreek je deze. Hoe moeilijker het praten met elkaar is, hoe dieper de pijn die er bij ieder van jullie geraakt wordt. Werk aan de winkel dus...

Jullie krijgen inzichten in:


• Dat wat er speelt op dit moment in jullie leven en relatie: het wordt helder waar het steeds op mis gaat.

• Je strategie die je allebei de relatie binnenbrengt en steeds weer inzet om jezelf te beschermen.

• Waar je eigen patronen en strategieën vandaan komen en die van de ander.

• Waarom je dus beiden doet wat je doet en voelt je wat je voelt.