2 daagse cursus
BACK TO THE PAST TRAUMA RELEASE
*REINCARNATIE *REGRESSIE * SOUL LOSS * REBITHING *CACAO-BLISS

dinsdag 11 juli t/m woensdag 12 juliBen je op zoek naar een manier om diepere lagen van jezelf te ontdekken en oude patronen en blokkades te doorbreken?
Wie ben je nu eigenlijk echt?
Je wilt jezelf veranderen maar weet niet hoe? Deze cursus kan dan wel eens de grootste ontdekkingsreis van je leven worden.

Ben je op zoek naar een manier om diepere lagen van jezelf te ontdekken en oude patronen en blokkades te doorbreken? Wil je graag inzicht krijgen in waarom je bepaalde emoties en gedragingen ervaart en hoe je hiermee om kunt gaan? Dan is deze 2-DAAGSE BACK TO THE PAST TRAUMA RELEASE CURSUS echt iets voor jou!

Tijdens deze 2-Daagse (met slapen) leer je reïncarnatie - regressie- rebirthing – soul loss bodywork technieken om terug te gaan naar momenten in het verleden die nog steeds invloed hebben op je huidige leven.

Tevens zullen wij ( als avond programma) ook een Cacao-Bliss ceremonie ondergaan om diepere lagen van ons lichaam en geest af te pellen. Hierbij gaan we een Rebirth meditatie techniek bij gebruiken. Wij gaan geen zware of diepe reis maken, maar een innerlijke reis naar het onderbewuste geboorte stuk.


VOOR WIE IS DEZE CURSUS:

• Iedereen die zijn / haar waarheid van jezelf en je familielijn te ontdekken. Dat je er echt klaar voor ben om pijnlijke stukken onder ogen te komen en te helen.

• Iedereen die ergens verdriet, angst, boosheid, frustratie, walging, eenzaamheid voelt, schuldgevoelens, fobieën, faalangst, maar niet precies weet waar het vandaan komt./p>

• Iedereen die binding / verlatingsangst ervaart in zijn / haar leven

• Iedereen die is opgegroeid in een gezin, waar gezwegen werd over het verleden of geheimen droegen. Jij wilt de waarheid onder ogen komen!

• Iedereen die delen uit zijn / haar jeugd mist en een helder beeld wilt krijgen wat er precies is voorgevallen.

• Iedereen die ontsporingen vanuit zijn / haar jeugd en leven wilt opruimen, maar er zelf niet bij kan welke oorzaak er precies aan ten gronde ligt.

• Iedereen met vage lichamelijke, geestelijke pijnen of klachten

• Iedereen die maar niet los kan komen van patronen of gewoontes, verslaving, fobieën, onaangename karaktertrekken

• Iedereen die lekker in zijn / haar vel zit, maar hier en daar nog wat mist in zijn / haar leven.

• Iedereen die een gelukkig en volwaardig leven wilt, zonder schuldgevoelens, angst, boosheid, frustraties, haatgevoelens, moeheid, ziekte, eenzaamheid, lichamelijke klachten, geestelijke klachten, verslaving, depressie, burn-out, trauma of stress.KORTOM: DEZE 2-DAAGSE BACK TO THE PAST TRAUMA RELEASE CURSUS IS VOOR IEDEREEN!

INVESTERING IN JEZELF € 895,- (na deelname, ontvang je een certificaat). Je kan de tools gebruiken voor zelfgenezing, of toepassen in je eigen praktijk.
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus inschrijving is alleen geldig na aanbetaling.

11+12 juli
aanvang 10.00 uur
locatie HilversumDe 2-daagse cursus worden gegeven door Sandra & Demi die je door het proces zullen leiden en je ondersteunen bij het verkrijgen van dieper inzicht in jezelf.

Er is enorm veel belangstelling voor deze opleiding, en een beperkt aantal plaatsen.


---> Inschrijven kan via info@inner-journey.nl


* Inner-journey is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), in het Register Instellingen. Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven, die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.

Niveau van de opleiding.
De workshops en opleidingen die Inner-Journey biedt, richten zich niet alleen op de intellectuele capaciteiten van de deelnemer, maar zeker ook op het intuïtieve- en holistische deel. Om die reden worden er geen vooropleiding- of toelatingseisen gesteld. Deelnemers dienen wel open te staan voor anderen en hun levensbeschouwing. Daarnaast moeten zij bereid zijn holistisch naar een mens te kijken. Het niveau van de workshops en opleiding is MBO / HBO +


LET OP: WIJ HEBBEN MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN. DUS WIL JIJ ERBIJ ZIJN IS JE INSCHRIJVING ALLEEN GELDIG NA AANBETALING


De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Er is geen voorkennis vereist om deel te nemen.Boek Nu