INNER-JOURNEY STILTE RETRAITE"Als het leven in de weg zit, trek je dan terug"
Terug naar jezelf met een Stilte Retraite vergt lef

Language: Dutch / Englisch

datum: Vrijdag 13 augustus t/m Donderdag 19 augustusIn stilte maak je gebruik van de ongelooflijke kracht in je.

In een wereld waarin je continu met mensen in contact staat, kan het zeker goed zijn weleens zowel je fysieke zelf als je digitale persoonlijkheid opzij te leggen en je even terug te trekken in je eigen wereldje. Aandacht voor eigen lichaam en geest.

Wanneer je binnen- en buitenwereld stil zijn, voel je echte vrede en vrijheid.

Waarom zou je op Stilte Retraite gaan?

Een retraite nemen is een manier om je hersenen in zichzelf te laten ontspannen. Door de Westerse maatschappij waar we in leven bestaat de mogelijkheid om vast te lopen, verwijderd te raken van onszelf of mentaal/fysiek "ziek" te worden.

Velen zijn moe van het zoeken naar hulp van artsen en medicijnen, omdat de meeste geen permanente oplossingen bieden.

Wij zien de mens als holistisch wezen en bieden graag de ruimte aan om te onderzoeken hoe je weer in harmonie kan komen met lichaam, geest en ziel.

Onze Inner-Journey therapieën zijn zeer succesvol geweest bij het behandelen van diegenen die willen stoppen met drinken, roken, afvallen, slapeloosheid overwinnen, burn-out klachten, depressie, stress verlichten en een optimale gezondheid herstellen.

Trauma Release & Breathwork wint snel aan populariteit naarmate mensen bekend raken met het idee dat het handhaven van gezondheid een evenwicht tussen lichaam, geest, ziel en emoties inhoudt.

Ons team kijkt naar de hele persoon bij het beoordelen van hun gezondheidsbehoeften en zullen kijken naar voeding, fysieke beweging, mentale en emotionele belasting om een onderliggende oorzaak vast te stellen voor symptomen die zich hebben voorgedaan.

Het doel is niet alleen om de aandoening die de patiënt heeft aangedaan te genezen, maar ook om de onderliggende oorzaak te achterhalen en het algehele welzijn te bevorderen.

Tijdens onze retraites leer je de eeuwenoude kennis en medicijnen die moeder aarde ons al heeft gegeven.

Ervaar de kracht van Body Remembers Trauma Therapy & Breathwork, Rebirthing Therapy, Sound-Healing, Lichaamswerk, Kundalini Awakening, Slow Trance dans, Voice Healing, Massage op maat, Sacred Cacao Dance, Yoga op het water, Meditatie en nog veel meer.

Krijg nieuwe inzichten over wie je daadwerkelijk bent, je toekomst, thuissituatie of relatie. Even er tussenuit en aandacht voor jezelf.

Wij bieden een combinatie aan van: natuur, ontspannende kruidenbaden, speelse activiteiten zoals kanoën, sauna, heerlijk middagje varen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, verbinding met een groep gelijkgestemden, versbereid veganistisch eten.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Dit retraite is simpelweg voortreffelijk, het is een levens veranderende, diepgaande ervaring, ergens om je te verbinden met je innerlijke stilte.

Dit programma van 6 nachten heeft de onderstaande insluitsels.

• 3 x Body Remembers Trauma Therapy

• 3 x Trauma Release Breathwork (12 different )

• 1 x Rebirthing Therapy

• 2 x Sound-Healing

• 1 x Kundalini Awakening

• 1 x Slow Trance dans

• 1 x Voice Healing

• 1 x Massage op maat

• 2 x Sacred Cacao Bliss Ceremonie

• 1 x Slow Awakening Dance

• 2 x Yoga gericht op de chakra’s en Psoas

• 1 x SUP YOGA - Yoga op het water

• 2 x Geleide meditatie

• 1 x Regressie Therapie

• 1 x Middag varen door natuurgebied6 DAGEN EMOTIONELE ONDERSTEUNING, DIEP TRAUMA WERK, SCHADUW WERK, 6 NACHTEN LUXE ACCOMMODATIE

Een transfer vanaf luchthaven Schiphol en terug

Onbeperkt versbereide sapjes, soep, fruit en vegetarische maaltijden, ontspannende kruidenbaden, sauna, kanoën en nog veel meer.

We hebben zorgvuldig een prachtig huis gekozen 5 minuten van Amsterdam, met een luxe natuurlijke omgeving en voorzieningen om de helende mogelijkheden verder te versterken en aan te vullen. We zullen genieten van ons eigen tuinmeer, bijzondere buitentuin, kruidenbaden en een privésauna om te ontgiften. Wandelen, lezen, jezelf onderdompelen in de kraakheldere rivier naast ons bijzondere weeshuis.

Are you ready to travel with us?We can accommodate 6-8 people. Your place is confirmed after a deposit.

Location Amsterdam

DATES:

Vrijdag 13 Augustus t/m Donderdag 19 Augustus For questions or registration: info@inner-journey.nl

NOTE: WE HAVE ONLY A LIMITED NUMBER OF SPACES. SO YOU WANT TO BE THERE, YOUR REGISTRATION IS ONLY VALID AFTER DEPOSIT

Love Sandra


Boek Nu