CarrieresGroei verder door samen te werken

Wij werken graag samen met andere professionals. Denk aan verslavings-deskundigen, dieetiste, orthomolulair therapeut, massage therapeut, hypnotherapeut, EMDR, craniocacraal therapeut, ayurveda, mindfullness therapeut enz.

Onze bijzondere kerk noemen wij ons ‘Heelwordingstempel’, gebaseerd op mannelijk en vrouwelijke energie. Waar allerlei tegenstrijdigheden bij elkaar komen en opgaan in het licht. Een droomplek, in Haarlem, pal naast het mooie natuurgebied Elswoud, de duinen van Bloemendaal en 10 minuten van het strand.

Een holistisch Centrum, waar je kunt herstellen, kuren, Detoxen, afkicken van medicatie of een verslaving.

Waar je ontspanningsbehandelingen krijgt en waar je geholpen wordt bij rouwprocessen, trauma’s, burn-out , depressie, maar ook het voorkomen, herstellen of helen van allerlei stress gerelateerde ziektes of lichamelijke klachten waar ziekenhuizen vaak geen raad mee weten.

De meeste instituten zijn bezig met het onderdrukken van pijn en ziektes en symptoom bestrijding. Naar organisaties die ziekte zien als product en verdienmodel, de zogenaamde zorg-industrie in plaats van een sector die ons werkelijk gezond maakt en houdt d.m.v. lifestyle, bewustwording en educatie.

Onze huidige zorgsysteem ziet ‘stukjes mens’ in plaats dat het de mens als geheel ziet, als holistisch organisme en wezen.

Artsen hebben eigenlijk geen tijd en kunde om tot de kern van het probleem door te dringen. Ze luisteren naar de klacht en schrijven rust of medicatie voor. Daarmee doen ze aan symptoombestrijding. Het dieperliggende probleem van steeds die éne mens, wordt echter niet opgelost. Het ontstaan en het in stand houden van een ziekte kan vele oorzaken hebben.

Denk aan: geldgebrek, relatieproblemen, voeding (gebrek aan vitamines, mineralen, spoorelementen), sociale omstandigheden, eenzaamheid die voortkomt uit de jeugd of huidige leefsituatie.

Artsen hebben vaak geen tijd om samen met hun patiënten te kijken waar de klachten werkelijk vandaan komen. Ze hebben geen tijd om hun patiënten te leren hoe ze verantwoordelijkheid voor diepere heling en duurzame gezondheid kunnen ontwikkelen. En dan belanden patiënten in een vicieuze cirkel.Als je niet lekker in je vel zit en je krijgt niet aangeleerd hoe je jezelf kunt helpen helen, dan kun je ook niet de verantwoordelijkheid dragen voor je gezin of je familie. En deze patronen worden doorgegeven aan kinderen, die zo ook gezond gedrag of verkeerd omgaan met emoties en pijn krijgen aangeleerd.

We moeten ons zorgen maken over de zorg zelf. Er is een kanteling nodig!

Wij werken met kruiden, planten, aromatherapie, ayurveda, moxa.

Er valt zoveel te leren van de plantenwereld over vergankelijkheid en de vitale levenskracht van de natuur als spiegel voor je eigen levenskracht.

Dat stukken zelf, patronen en overtuigingen moeten sterven, zoals “ik word niet gezien” of “ik ben het niet waard”.

Hoe meer je in die negatieve spiraal zit, hoe meer je die voor jezelf en anderen creëert. Wij willen mensen helpen wakker te worden, zodat zij zelf die spiraal positief kunnen draaien.

Dit uiteraard naast en met de reguliere medische zorg als aanvulling op ons aanbod! Je wordt gezien! Als mens, als persoon, waarderen we je om wie je bent, wat je achtergrond ook is.

We moeten ons zorgen maken over de zorg zelf

Er is een kanteling nodig! En dat kunnen wij alleen doen met andere proffessionals in dit vakgebied.

Wij werken met kruiden, planten, aromatherapie, ayurveda, moxa. Er valt zoveel te leren van de plantenwereld over vergankelijkheid en de vitale levenskracht van de natuur als spiegel voor je eigen levenskracht.

Dat stukken zelf, patronen en overtuigingen moeten sterven, zoals “ik word niet gezien” of “ik ben het niet waard”. Hoe meer je in die negatieve spiraal zit, hoe meer je die voor jezelf en anderen creëert.

Wij willen mensen helpen wakker te worden, zodat zij zelf die spiraal positief kunnen draaien.

Dit uiteraard naast en met de reguliere medische zorg als aanvulling op ons aanbod! Je wordt gezien! Als mens, als persoon, waarderen we je om wie je bent, wat je achtergrond ook is.Bij inner-journey kun je terecht om diepgaand en duurzaam te helen en te herstellen. Om dieper te kijken hoe je je eigen pijn op je ziel weer kan helen en je lichaam weer fit en vitaal kan krijgen. Naast liefdevolle menselijke zorg zullen we vele middelen inzetten om mensen inzicht te geven in hun eigen gezondheid.

Allergie testen bijvoorbeeld. Die bestaan al lang, maar worden verrassend weinig ingezet. Mensen eten dan eindeloos voedingsmiddelen, waar ze niet tegen kunnen. Bij inner-journey kun je met die kennis dan ontgiften. In dat proces komen gifstoffen vrij die gepaard gaan met vele emoties of depressies.

Inner-journey is er voor de mens die zijn eigen gezondheid ter handen neemt en niet meer de verantwoordelijkheid bij een ander of arts legt. De kracht van heling en herstel zit in jezelf. Het moet alleen maar wakker of bewust gemaakt worden door educatie en inzicht. Bij kinderen is het is alleen nog maar iets aanleren van de al aanwezige potentie tot zelfgenezing.

Bij ouderen is het meestal iets afleren om tot die kern te komen.

Inner-journey is meer dan alleen een plek voor gezondheid, ook is het om de eenzaamheid op te heffen, de ruimte te geven aan expressie en liefde in de zorg die enorm gemist wordt in een heel wordingsproces. Onze inner-journey tempel is een extensie van onszelf. Onze inner-journey tempel is dan ook een sprookje, waar je je gelijk thuis voelt komen.

Een interieur waar je gelijk verbinding mee hebt en aansluit bij waar je behoefte aan hebt: warmte, comfort, veiligheid en een plek voor individuele vrijheid. Onze glas in loodramen zijn de ogen naar de binnenwereld. Het contrast tussen de buitenkant en het bijzondere interieur is fascinerend. Want wie had gedacht dat glas-in-loodramen en meubels uit diverse landen, zoals India, China, Afrika zo mooi kunnen samengaan?

Een fascinerende combinatie, dat nieuwe met het oude laat samensmelten.