Trauma Release & Breathwork sessie


Wij vergeten gebeurtenissen, maar het lichaam niet


We zijn geneigd om deze gebeurtenissen te vergeten, maar ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van. Voor sommige mensen is een overweldigende ervaring 'de druppel die de emmer doet overlopen' en zij krijgen daarna fysieke en/of emotionele klachten.

Veel voorkomende klachten door trauma's zijn o.a.
Angst, paniek, hartkloppingen, oppervlakkig ademen, overmatige alertheid of prikkelbaarheid, onrust, slapeloosheid, depressie, uitputting, gevoel van hulpeloosheid of onmacht, krachtverlies in de spieren

Inner-journey Trauma Release & Breathwork (TRB®) is ontworpen om door de vele lagen van lichaams pantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

- Breathwork: Krijg toegang tot 8 van 's werelds snelste en meest effectieve ademhalingstechnieken die je overal en altijd kunt oefenen om emotionele blokkades te neutraliseren, je zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen krachtig en vol energie door het leven te bewegen.

- Body Remembers Trauma Therapy ( BRTT® ) : Helpt je toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma.
Meer informatie over Body Remembers Trauma Therapy ---> Klik hier

Breathwork & Trauma Release is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen.

Onze goed getrainde facilitatoren zijn getraind om een meditatieve, ceremoniële ruimte te creëren waar veel aandacht is voor elke deelnemer en hun proces.

Wij zijn hier om jou te helpen jou lichaam te herstellen en te helen!

Datums: Zie Agenda

Investering in jezelf 95 euro

Locatie Hilversum

Kom ontdekken wat ademwerk voor jou kan doen in deze krachtige maar bovenal helende ceremonie!

----

Boek Nu