Inner-journey Breathwork & Trauma Release 3-daagse training


Wil jij ook mensen begeleiden in hun processen?


Wil jij ook mensen begeleiden in hun processen?

Heb je zelf de oneindige magie van Trauma Release Breathwork en Trauma release al eens ervaren en lijkt het je fijn om andere mensen te begeleiden in hun processen? Dat kan bij inner-journey!

In de 3 daagse training leer je hoe je ademsessies, Trauma release en kunt begeleiden in combinatie met lichaamswerk.

Met dit certificaat ben je ook bevoegd om bij inner-journey ademsessies of Trauma release mee te begeleiden.

Inner-journey Breathwork & Trauma Release is ontworpen om door de vele lagen van lichaams pantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Het ondersteunt het natuurlijke proces van je lichaam om chronische spanning, zelf beperkende patronen en emotioneel trauma los te laten – wat de weg opent naar gevoelens van vreugde, zelfliefde en diepe ontspanning.

Het versterkt het natuurlijke proces van uw lichaam om van begin tot eind te genezen, waardoor chronische spanning wordt losgelaten en uw systemen op cellulair niveau worden geherstructureerd.

Door dichte en strakke weefsels in ons lichaam te ontgrendelen, ontsluiten we vitaliteit en levenskracht en maken we de paden vrij voor onbeperkte energetische stroom.

In de drukte van alledag kunnen we prikkels doseren door onze adem te doseren. Want, niet ademen is niet voelen. Dit levert spanning op.

Deze spanning zet zich vast in lichaam en geest, met als gevolg dat we ons vast voelen lopen in ons dagelijks leven door subtiele, of meer ontwrichtende, klachten.

THEORIE EN PRAKTIJK ERVARING

In deze training leer je de adem als instrument in te zetten in je begeleidingswerk. Daarnaast krijg je diverse tools, aangereikt inclusief een map met lesstof.

Tijdens de 3-daagse training wordt je verdiepende theorie en praktijkervaring aangeboden.

Het doel van deze training is op verantwoorde wijze leren werken met de adem. Na deelname heb je een stevige basis om zelfstandig ademsessies en Trauma release te begeleiden.

WAT LEER JE?

• Je ervaart wat de kracht van de adem met jou doet

• Je leert wat de adem op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan betekenen

• Je leert analyseren van adempatronen vanuit een holistische visie

• Je leert hoe je veilig en verantwoord kan begeleiden

• Je maakt kennis met diverse ademtechnieken

• Je leert ademsessies te ontvangen en te begeleiden

• Rebirthing Breathwork in combinatie met Geleide Meditatie


TRAININGS ONDERWERPEN

• Basisprincipes van somatisch ervaren (lichaamsgeoriënteerde trauma-afgifte) inclusief voltooiing van onderbroken Fight / Flight- of ‘Freezing’-reactie

• Acupressuurpunten om energetische afgifte te ondersteunen

• Myofasciale Triggerpointtherapie (een modaliteit voor het vrijmaken van bindweefsel)

• Trauma Release Therapie

• Bio-energetica en aardingsoefeningen

• Therapeutisch gebruik van geluid, muziek, dans en bewuste beweging

• Structuren en meditaties voor meer zelfbewustzijn, welzijn en intuïtie

• Begeleide meditatietechnieken ter ondersteuning van de integratie

• Cliënt / behandelaar ethische code

• Sessie contra-indicatie***Natuurlijk krijg je na afloop een certificaat***


DEZE TRAINING IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN


Deze 3-daagse training richt zich op therapeuten, trainers en coaches die de adem willen toevoegen in hun begeleidingswerk en werken vanuit een holistische visie. Daarnaast is deze ook geschikt voor iedereen die zich wilt ontwikkelen.

Voor iedereen die wilt investeren in persoonlijke genezing, groei en transformatie. Deze inner-journey-training zorgt voor een diepgaande en solide verschuiving in je leven.

Prijs inclusief training, studie materiaal, certificaat, eten & drinken € 995,-* Early bird € 750,-

* Inner-journey is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), in het Register Instellingen. Hier staan onderwijsinstellingen ingeschreven, die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dat tevens inhoudt dat we onze coaching, trainingen en opleidingen BTW-vrij mogen aanbieden.


De opleiding is deels of geheel geaccrediteerd door de NBVH (Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten) – PsBK (Bijscholing Psychosociale Basiskennis) - ADAP (Accreditatie Deskundigheid bevorderende Activiteiten Paramedici)