trauma release breath ceremonie

Trauma Release Breath Ceremonie

A journey trough our hills and valley's of our soul

Shamanic Trauma Release Breath Ceremonie in combinatie met Rape, Moxa en Derde oog Healing.

Voor trauma verwerking, bewustwording en zelfverkenning

Ademhalen is een krachtige en effectieve techniek om oude vastzittende energie en verouderde gedragspatronen vrij te maken en te openen voor een nieuwe of hernieuwde stroom vanuit een diepere richting van het zelf. Ook rebirthing of integratieve ademhaling genoemd.

Oude emoties komen vast te zitten in de gewrichten en spieren, vooral wanneer we niet in staat waren gevoelens volledig uit te drukken als kinderen of tijdens traumatische ervaringen. De combinatie van ademhaling op een bepaalde ronde manier en lichaamswerk bevrijdt de cliënt op meerdere niveaus tegelijk.

Deze modaliteit maakt de openbaring en integratie van veel aspecten van het zelf mogelijk, en cliënten hebben toegang tot de periode rond geboorte en conceptie, het lichaam-gevoelde zelf, het archetypische en spirituele zelf dat zich verhoudt tot een meer kosmisch rijk, en de niet-opgeloste biografie van dit en andere levens.

Ademhaling opent de energiekanalen in het lichaam terwijl ervaringen uit het verleden naar boven komen en worden vrijgegeven. Deze kunnen bestaan ​​uit onderdrukte emoties, fysieke blokkades in het lichaam, beperkende overtuigingen en conditionering, ontsnappingspatronen en verslavingen.

Helpt bij stress, burn-out, spanningen, emoties en trauma

Ademhalen in ritmen met specifieke instructies kunnen we een staat van zelfhypnose bereiken ontwaken slapende krachten van de geest, het opladen en zuiveren van je bloed en zenuwstelsel voor meer energie, vitaliteit en het vergroten van je magnetische aantrekkingskracht. 

Oude pijn en overtuigingen kunnen loskomen en de energie kan weer vrij gaan stromen. Je hebt in de loop van je leven een ademhalingspatroon gecreëerd die veilig is zodat jij kan overleven. Maar die is misschien nu niet meer nodig. De ademsessie helpt je om dit patroon los te laten. Er komt meer ruimte in je lichaam.

In combinatie met Rape, Moxa en Derde oog Healing, open je opnieuw je hart en heel je jezelf. .