Inner-Journey

Slider

Deze drank wordt al duizenden jaren ceremonieel gebruikt als medicijn voor lichaam en geest door

Maak kennis met een Sacred Shamanic Cacao Ceremony. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties

Rapé  is een heilige persoonlijke reis, onder toezicht van een ervaren Geneeskundige Persoon. Organische tabak wordt

Ben je er klaar voor om een innerlijke reis te maken met Ayahuasca of Psilocybin (Magic Truffels) ?

Heb je het idee vast te zitten in je leven, heb je last van klachten als depressie, chronische vermoeidheid of heb je dingen meegemaakt in je leven die nog niet goed verwerkt zijn en je nog steeds parten spelen?

Ayahuasca maar zeker ook Magic Truffels kan je inzichten geven over de oorzaak en het helpen bij het oplossen van je problemen.

Een Ayahuasca of truffel ceremonie bijwonen geeft aan iedereen een unieke ervaring. Het biedt een kijkje in je ziel en laat zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het stelt je in staat contact te maken met je onderbewuste, een diepe verbinding met je ware ik. Ayahuasca en truffels hebben een sterke helende werking voor zowel lichaam en geest.

Inner-Journey biedt professionele begeleiding bij o.a Kambo, truffel of Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling. Een innerlijke-reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken, waardoor je weer in contact komt met jezelf.

‘De sleutel tot jezelf vinden, is jezelf helemaal te verliezen’ 

        Sandra Lagerweij

Ayahuasca of Truffel ceremonie bijwonen

Wij willen je graag een liefdevolle, warme, maar ook veilige en professionele setting bieden waarin je je Ayahuasca of Magic Truffel reis kunt ervaren.
Je mag zijn wie je nu bent en je kunt ontwikkelen tot de gelukkige, authentieke persoon die je kunt zijn.

Wij lopen graag met je mee op je levenspad; het zou zo maar eens het begin kunnen zijn van de mooiste verandering in je leven.
Durf de deur te sluiten, mooie nieuwe deuren gaan voor je open.

Wil je ook een Ayahuasca of een Magic Truffel ceremonie bijwonen?

Wees welkom bij Inner-Journey!

Marjo

Door de goede voorbereiding vooraf in samenwerking met Sandra zijn mijn verwachtingen die ik had ruimschoots overtroffen.Ik een prachtige ervaring gehad en heb op mijn vragen antwoorden gekregen. Hetgeen waar je mee communiceert, manifesteert zich in vormen, kleuren, patronen, entiteiten en engelen, werelden, energieën of combinaties hiervan. Het is niet in woorden te vatten is. Het is life chanching voor mij geweest. Ik zal iedereen die deze reis wil maken aanraden dit bij Inner-Journey te doen. Wat een lieve, professionele en gastvrije mensen. Tot snel xx

Tom

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en dat komt niet vaak voor..Er heerste zo'n prettige sfeer en de begeleiding was erg fijn. Wat een prachtige locatie, super mooie muziek, die ikzelf nog nooit gehoord had of van het bestaan wist...daardoor heb ik me helemaal open heb kunnen stellen voor mijn innerlijke reis, die ik absoluut niet had willen missen. Het was een hele bijzondere en intense ervaring! Ik wil dieper gaan, mijzelf helemaal leren kennen. Eindelijk zijn wie "ik" ben. Dankbaar ben ik dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Tom

Peter

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat wat ik zonder ayahuasca heb gevoeld en gezien, ik anders nooit had kunnen ervaren. In het begin had ik moeite om me eraan te kunnen overgeven. Ik probeerde bij ieder ding wat ik voelde of zag het te analyseren. Maar pas als je alles loslaat en niet teveel nadenkt, zijn de ervaringen veel intenser. Meteen een goede les in loslaten.
Tijdens je Ayahuasca reis verlies je niet wie je bent. In tegendeel, je gebruikt alles van wat je bent tijdens de reis.
Bedankt voor de zorgzame begeleiding.

Blog

Inner journey biedt begeleiding bij Ayahuasca, Magic Truffel, Cacao & kambo ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en emotionele- en fysieke heling.